پیروزی درخشان تیم ملی کانوپولو دختران ایران برابر میزبان در بازی‌های جهانی چنگدو چین
پیروزی درخشان تیم ملی کانوپولو دختران ایران برابر میزبان در بازی‌های جهانی چنگدو چین

تیم ملی کانوپولو دختران ایران امروز چهارشنبه در نخستین دیدار خود از مرحله گروهی بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو، با ارائه نمایشی قدرتمند موفق شد با نتیجه ۱۵ بر ۱ تیم میزبان «چین» را شکست دهد. باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، ملی‌پوشان کشورمان در ششمین روز از بازی‌های جهانی […]


تیم ملی کانوپولو دختران ایران امروز چهارشنبه در نخستین دیدار خود از مرحله گروهی بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو، با ارائه نمایشی قدرتمند موفق شد با نتیجه ۱۵ بر ۱ تیم میزبان «چین» را شکست دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، ملی‌پوشان کشورمان در ششمین روز از بازی‌های جهانی چنگدو با ترکیب الهه پورعبدیان (مربی و ورزشکار)، آناهیتا مهترپور، ملیکا برون، شیوا لکزایی، مهدیه شانی، آتوسا اسلامی، فاطمه جلیلیان و ستایش پیر نجم‌الدین به آب زدند و با بازی منسجم و هماهنگ، پیروزی ارزشمندی را به نام خود ثبت کردند.

شاگردان نیما حجتی (سرمربی) و ایمان شفی‌اف (سرپرست) بعدازظهر امروز دومین دیدار خود را مقابل تیم نیوزیلند برگزار می‌کنند و فردا نیز به مصاف آلمان خواهند رفت.

رقابت‌های کانوپولو در بازی‌های جهانی چنگدو ادامه دارد و تیم ملی دختران ایران با روحیه‌ای بالا به دنبال صعود به مراحل پایانی و کسب افتخاری دیگر برای ورزش ایران است.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید