کلاهبردار ۱۴۰ میلیاردی به کشور بازگردانده شد
کلاهبردار ۱۴۰ میلیاردی به کشور بازگردانده شد

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال به کشور خبر داد. باشگاه خبرنگاران جوان – سردار مجید کریمی امروز -شنبه ۲۵ مردادماه- اظهار کرد: براساس اعلام مرجع قضایی، فردی به اتهام کلاهبرداری، تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. این متهم، کارمند مستعفی یکی از بانک‌های کشور بود […]

رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال به کشور خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان – سردار مجید کریمی امروز -شنبه ۲۵ مردادماه- اظهار کرد: براساس اعلام مرجع قضایی، فردی به اتهام کلاهبرداری، تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. این متهم، کارمند مستعفی یکی از بانک‌های کشور بود که با سوءاستفاده از موقعیت شغلی و دسترسی غیرمجاز به داده‌های بانکی، اقدام به جعل، برداشت غیر مجاز و پولشویی به مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال می‌کند و سپس از کشور متواری می‌شود.

وی افزود: پلیس بین‌الملل فراجا با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، علیه متهم اعلان قرمز صادر کرد و شناسایی این شخص به صورت ویژه در کشور‌های منطقه در دستورکار قرار گرفت.

سردار کریمی با اشاره به تلاش‌های بی‌وقفه پلیس بین‌الملل فراجا تصریح کرد: به موازات اقدامات بین‌المللی مبنی بر ردیابی متهم در کشور‌های احتمالی محل تردد و انعکاس اعلان قرمز صادره به مبادی ذیربط، مشخص شد، متهم به جهت مواجهه با محدودیت‌های شهروندی، کشور محل اختفای اولیه را به مقصد یکی دیگر از کشور‌های همسایه ترک می‌کند و در نهایت با بهره‌گیری از توان دیپلماسی انتظامی، هنگام ورود به کشور بعدی دستگیر می‌شود.

رئیس پلیس بین الملل فرماندهی انتظامی گفت: با هماهنگی میان پلیس بین‌الملل فراجا و پلیس کشور مورد نظر، متهم به ایران مسترد و به عوامل انتظامی و مرجع قضایی تحویل داده شد.

منبع: پلیس

کلاهبردار ۱۴۰ میلیاردی به کشور بازگردانده شد

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید