احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستانهای منطقه ۱۸ پایتخت
احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستانهای منطقه ۱۸ پایتخت

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۸ تهران گفت: مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی با رویکرد ذخیره سازی آب برای آبیاری فضای سبز بوستانهای شاخص احداث می شود. باشگاه خبرنگاران جوان– به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، هادی رضوی با اشاره به این نکته که مقوله نگهداشت فضای سبز و صیانت از چشم […]

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۸ تهران گفت: مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی با رویکرد ذخیره سازی آب برای آبیاری فضای سبز بوستانهای شاخص احداث می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان– به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، هادی رضوی با اشاره به این نکته که مقوله نگهداشت فضای سبز و صیانت از چشم اندازهای بصری در محلات از زمره اولویت های کاری مدیریت شهری تلقی می شود ، اظهارداشت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در این حوزه ، احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در مراکز تفرجگاهی بعنوان سر فصل های زیر ساختی اجرائی و بوستان گلستانه در محله بهداشت بعنوان نخستین محل برای ایجاد این پروژه برگزیده شد.

وی ادامه داد: با بهره برداری از این مخزن بتنی یک هزار متر مکعبی ، من بعد روند ذخیره سازی آب برای آبیاری فضای سبز بهبود و در مواقع لزوم خللی در آبیاری گونه های گیاهی و همچنین سایر مصارف شهروندان در بوستانها ایجاد نمی شود.

به گفته این مقام مسئول، تسری احداث مخازن بتنی یک هزار متر مکعبی در بوستانها و مراکز تفرجگاهی در برنامه های سال جاری این حوزه قرار دارد.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید