محدود شدن بارش‌ها در نواحی شمالی کشور از هفته آینده
محدود شدن بارش‌ها در نواحی شمالی کشور از هفته آینده

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز شنبه تا دوشنبه، بارش‌ها در نوار شمالی محدودتر شده و تنها در ارتفاعات البرز شمالی، ارتفاعات شرقی گیلان و ارتفاعات مازندران رخ خواهد داد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری – صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: همزمان با ادامه بارش باران در نوار شمالی کشور، […]


مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز شنبه تا دوشنبه، بارش‌ها در نوار شمالی محدودتر شده و تنها در ارتفاعات البرز شمالی، ارتفاعات شرقی گیلان و ارتفاعات مازندران رخ خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری – صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت: همزمان با ادامه بارش باران در نوار شمالی کشور، نواحی جنوبی و جنوب‌شرقی شاهد رگبارهای شدید و رعد و برق خواهند بود؛ پدیده‌هایی که در برخی مناطق با وزش شدید باد و گرد و خاک همراه شده و کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: طی امشب و فردا بارش باران در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات البرز ادامه خواهد داشت.

او بیان کرد: از روز شنبه تا دوشنبه، بارش‌ها در نوار شمالی محدودتر شده و تنها در ارتفاعات البرز شمالی، ارتفاعات شرقی گیلان و ارتفاعات مازندران رخ خواهد داد.

وی توضیح داد: در بازه پنج روز آینده، مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی کشور از جمله جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب و جنوب‌غرب کرمان و جنوب فارس شاهد رگبارهای همراه با رعد و برق خواهند بود که به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رخ داده و با وزش شدید باد و احتمال گرد و خاک همراه می‌شود.

او تاکید کرد: همچنین در نوار شرقی کشور، شامل شمال سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی، وزش باد شدید و بعضاً طوفان گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود که کاهش کیفیت هوا و دید افقی را در پی خواهد داشت.

وی افزود:  تا سه روز آینده در برخی مناطق جنوب‌غربی، جنوبی و بخش‌هایی از نواحی مرکزی کشور، افزایش سرعت وزش باد می‌تواند موجب گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید