سال گذشته ارزش صادرات تعاونی‌ها ۲ میلیارد دلار بود
سال گذشته ارزش صادرات تعاونی‌ها ۲ میلیارد دلار بود

مدیر کل نوسازی و توانمندسازی تعاونی‌ها گفت: در سال گذشته، حدود ۳.۷ درصد از صادرات غیرنفتی کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم از تولیدات تعاونی‌ها بوده و این رقم به حدود دو میلیارد دلار در سال ۱۴۰۳ رسیده است. مریم کیوانی، مدیر کل نوسازی و توانمندسازی تعاونی‌ها، در گفت‌و‌گویی با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به […]


مدیر کل نوسازی و توانمندسازی تعاونی‌ها گفت: در سال گذشته، حدود ۳.۷ درصد از صادرات غیرنفتی کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم از تولیدات تعاونی‌ها بوده و این رقم به حدود دو میلیارد دلار در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

مریم کیوانی، مدیر کل نوسازی و توانمندسازی تعاونی‌ها، در گفت‌و‌گویی با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقش حیاتی تعاونی‌ها در تقویت اقتصاد کشور و ورود آنها به تجارت خارجی و بین‌الملل اشاره کرد. وی اظهار داشت که سالانه تعدادی از تعاونی‌ها توانمندی لازم را برای ارائه تولیدات خود در بازار‌های جهانی، از جمله بازار‌های اروپایی و آسیایی، دارند.

کیوانی افزود: در سال گذشته، حدود ۳.۷ درصد از صادرات غیرنفتی کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم از تولیدات تعاونی‌ها بوده و این رقم به حدود دو میلیارد دلار در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

او همچنین تأکید کرد که یکی از رویکرد‌های بخش تعاونی کشور، تقویت و توانمندسازی تعاونی‌های صادرات محور است. این امر از طریق حمایت‌های قانونی، مالی و تسهیلگری در زمینه مجوز‌ها و صدور کالا‌ها محقق می‌شود. کیوانی از تعاملات مثبت با گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان توسعه تجارت و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط با صادرات کشور خبر داد و افزود که این تعاملات به بهبود روند صادرات کمک کرده است.

مدیر کل نوسازی و توانمندسازی تعاونی‌ها در پایان گفت: بخش تعاون موفق شده است که دو شرکت تعاونی مجوز مدیریت صادرات را کسب کنند و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های خود، صادرات سایر تعاونی‌ها را نیز هدایت و مورد حمایت قرار دهد. 

کد ویدیو

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید