الگوی کشت محصولات گلخانه و گیاهان دارویی تا پایان شهریور افتتاح می شود+فیلم
الگوی کشت محصولات گلخانه و گیاهان دارویی تا پایان شهریور افتتاح می شود+فیلم

معاون وزیر جهاد گفت: الگوی کشت محصولات گلخانه و گیاهان دارویی تا پایان شهریور افتتاح می شود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – غلامرضا گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم افتتاح مرکز ملی پایش الگوی تولید کشاورزی با بیان اینکه بزرگترین مرکز داده بخش کشاورزی در سازمان تات قرار دارد، گفت: امروز […]


معاون وزیر جهاد گفت: الگوی کشت محصولات گلخانه و گیاهان دارویی تا پایان شهریور افتتاح می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – غلامرضا گل محمدی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم افتتاح مرکز ملی پایش الگوی تولید کشاورزی با بیان اینکه بزرگترین مرکز داده بخش کشاورزی در سازمان تات قرار دارد، گفت: امروز در این بخش داده سنتر ۳ سامانه تصمیم یار کشت، مزرعه من و سامانه پیش‌بینی سطح زیرکشت و تولید افتتاح و فعالیت خود را به طور رسمی آغاز می‌کند.

به گفته وی، سامانه پیش‌بینی سطح زیرکشت و تولید با دقت کمتر از یک متر بوده که برنامه‌ریزی تولید را با دقت بالا انجام می‌دهد. اگر در جایی با بیش بود تولید مواجه شویم مثل تولید بالای پیاز در جیرفت بیش از نیاز بازار داخل، قابل پیش‌بینی و برنامه‌ریزی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: این سامانه‌ها با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاهی طراحی و به مرحله اجرا رسیده است.

گل‌محمدی با بیان اینکه با مرکز ملی پایش الگوی تولید کشاورزی به دنبال اجرای کامل طرح الگوی کشت هستیم، گفت: الگوی کشت زراعت و باغبانی ابلاغ و در حال رفع برخی خلاهاست.

وی گفت: الگوی کشت محصولات گلخانه و گیاهان دارویی تا پایان شهریور، الگوی کشت زراعت چوب تا پایان مهر و الگوی محصولات دامی تا پایان سال افتتاح می‌شود.

کد ویدیو

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید