بازچرخانی آب از اهداف اصلی وزارت نیرو است
بازچرخانی آب از اهداف اصلی وزارت نیرو است

وزیر نیرو گفت: توجه به موضوع بازچرخانی آب از اهداف اصلی وزارت نیرو به شمار می‌رود و در پروژه تصفیه‌خانه قرچک نیز برای تامین نیاز صنایع منطقه با جدیت دنبال می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان – عباس علی آبادی وزیر نیرو امروز پنجشنبه ۱۳ شهریور ماه در مراسم بازدید از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان قرچک و افتتاح […]


وزیر نیرو گفت: توجه به موضوع بازچرخانی آب از اهداف اصلی وزارت نیرو به شمار می‌رود و در پروژه تصفیه‌خانه قرچک نیز برای تامین نیاز صنایع منطقه با جدیت دنبال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان عباس علی آبادی وزیر نیرو امروز پنجشنبه ۱۳ شهریور ماه در مراسم بازدید از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان قرچک و افتتاح مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی ارم بویه و مجتمع روستایی محمود آباد، اظهار داشت: در جلسه‌ای که امروز برگزار شد، تصمیم گرفته شد روند احداث نیروگاه خورشیدی در این منطقه شتاب گیرد.

وی افزود: بر همین اساس امسال یک نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در قرچک احداث خواهد شد که علاوه بر تأمین انرژی پاک، زمینه اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی منطقه را نیز فراهم می‌کند.

وزیر نیرو در ادامه با تأکید بر اهمیت بازچرخانی و استفاده بهینه از منابع آبی گفت: توجه به موضوع بازچرخانی آب از اهداف اصلی وزارت نیرو به شمار می‌رود و در پروژه تصفیه‌خانه قرچک نیز برای تامین نیاز صنایع منطقه با جدیت دنبال می‌شود.

علی آبادی با اشاره به پشت سر گذاشتن تابستان امسال علی‌رغم خشکسالی‌های متوالی افزود: دلیل اصلی موفقیت ما در این مسیر، حمایت و همکاری صمیمانه مردم در مدیریت مصرف آب بوده است.

وزیر نیرو در پایان خاطرنشان کرد: وزارت نیرو با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ارتقای بهره‌وری در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و شرب، تلاش می‌کند فشار کمتری بر مردم وارد شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید