اجرای شیوه‌نامه اختصاصی‌سازی شرح خدمات برای طرح‌های جامع شهری ضروری شد
اجرای شیوه‌نامه اختصاصی‌سازی شرح خدمات برای طرح‌های جامع شهری ضروری شد

با ابلاغ اجرای شیوه‌نامه اختصاصی سازی شرح خدمات برای طرح‌های جامع شهری، از این پس طرح‌های جامع با اصول مساله‌محوری، زمینه‌گرایی، مشارکتی بودن و اتکا بر ظرفیت‌ها و منابع هر شهر تهیه می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان – رامین ساعد، مدیرکل دفتر طرح‌ریزی شهری و طرح‌های توسعه و عمران از الزامی شدن اجرای شیوه‌نامه اختصاصی‌سازی شرح […]


با ابلاغ اجرای شیوه‌نامه اختصاصی سازی شرح خدمات برای طرح‌های جامع شهری، از این پس طرح‌های جامع با اصول مساله‌محوری، زمینه‌گرایی، مشارکتی بودن و اتکا بر ظرفیت‌ها و منابع هر شهر تهیه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان – رامین ساعد، مدیرکل دفتر طرح‌ریزی شهری و طرح‌های توسعه و عمران از الزامی شدن اجرای شیوه‌نامه اختصاصی‌سازی شرح خدمات برای تهیه طرح‌های جامع شهری خبر داد و گفت: با مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری با عنوان «بازنگری در نگرش و روش تهیه طرح‌های جامع شهری»، «شیوه نامه اختصاصی‌سازی شرح خدمات، چارچوب نگرش و روش نوین طرح‌های جامع شهری» تهیه و به ادارات کل راه و شهرسازی ابلاغ شد.

مدیرکل دفتر طرح‌ریزی شهری و طرح‌های توسعه و عمران وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در فرآیند تهیه طرح‌های جامع، تغییر اساسی ایجاد شده است در بیان ویژگی‌های این شیوه نامه توضیح داد: بر اساس تغییر ایجاد شده، چارچوب شرح خدمات پیشنهادی که نمایانگر ساختار و رئوس مطالعات و بررسی‌های لازم برای تهیه طرح جامع شهری است، باید با تکیه بر اصول مساله محوری، زمینه‌گرایی، مشارکتی بودن و اتکا بر ظرفیت‌ها و منابع خاص هر شهر اختصاصی سازی شده و مبنای تهیه، بررسی و تصویب طرح‌های جامع شهری قرار گیرد.

ساعد تصریح کرد:شیوه نامه اختصاصی‌سازی شرح خدمات طرح‌های جامع شهری با تکیه بر تجارب حاصل از تهیه طرح‌های جامع شهری با نگرش و روشن نوین ابلاغ شده و لازم الاجراست.

به گفته وی، اختصاصی‌سازی به معنای فرآیندی که طی آن شرح خدمات خاص هر شهر که برخاسته از ویژگی‌ها، مسائل و زمینه‌های آن شهر است، مبنای تهیه طرح جامع قرار گرفته و به دلیل پیوند با زمینه و بستر اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، طبیعی، و زیست‌محیطی می‌تواند نقشه راه اختصاصی برای شهر را ترسیم کند.

ساعد تاکید کرد: ابلاغ این شیوه نامه گامی برای کارآمد کردن طرح‌های توسعه و عمران شهری و کمک به تحقق پذیری آنها به شمار می‌رود.

منبع: وزارت راه و شهرسازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید