پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی مهرماه آغاز شد. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ مهرماه از ساعت ۷:۳۰صبح امروز آغاز شد.  پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری در همه محورها برای مسیرهای رفت تا ۳۰ مهرماه و مسیرهای برگشت تا اول آبان ۱۴۰۴ از ساعت […]


پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی مهرماه آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباریپیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری، برای بازه زمانی اول تا ۳۰ مهرماه از ساعت ۷:۳۰صبح امروز آغاز شد.

 پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری در همه محورها برای مسیرهای رفت تا ۳۰ مهرماه و مسیرهای برگشت تا اول آبان ۱۴۰۴ از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۰:۳۰ صبح  امروز دوشنبه ۲۴ شهریورماه از طریق سکوهای مجاز فروش اینترنتی بلیت آغاز می‌شود.

پیش فروش حضوری بلیت های این بازه زمانی نیز، از ساعت ۱۰:۳۰ تا۱۳:۳۰  روز دوشنبه ۲۴شهریورماه ، از طریق مراکز مجاز فروش حضوری انجام می شود.

گفتنی است از ساعت ۱۴ امروز به بعد، به صورت همزمان پیش فروش ادامه خواهد داشت. 

هموطنان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به صورت شبانه‌روزی با سامانه اطلاع‌رسانی راه‌آهن به شماره ۰۲۱۵۱۴۹ تماس بگیرند یا به پایگاه اینترنتی rai.ir مراجعه نمایند.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید