فیبا میزبانی را از ایران گرفت!
فیبا میزبانی را از ایران گرفت!

دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی کشور ثالث و در شهر بیروت لبنان برگزار خواهد شد. باشگاه خبرنگاران جوان – دیدار رفت تیم ملی بسکتبال آقایان ایران و عراق که قرار بود به میزبانی ایران برگزار شود، طبق تصمیم فیبا در تاریخ ۶ آذر ماه […]


دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی کشور ثالث و در شهر بیروت لبنان برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان – دیدار رفت تیم ملی بسکتبال آقایان ایران و عراق که قرار بود به میزبانی ایران برگزار شود، طبق تصمیم فیبا در تاریخ ۶ آذر ماه ۱۴۰۴ در بیروت برگزار می‌شود. همچنین دیدار برگشت این دو تیم نیز در تاریخ ۹ آذر و مجدداً در بیروت برگزار خواهد شد.

فیبا تصمیم برگزاری بازی در کشور ثالث را در تیر ماه ۱۴۰۴، در پی تحولات مربوط به جنگ دوازده روزه ایران و تحولات منطقه اتخاذ کرد. لازم به ذکر است که تیم ملی عراق و سوریه در کشور ثالث میزبانی خواهند کرد. هر دو دیدار ایران و عراق در این پنجره در کشور ثالث(لبنان) برگزار می‌شود.

فدراسیون بسکتبال ایران نیز در خصوص میزبانی این دیدارها، پیگیری‌ها و مکاتبات لازم را با فیبا انجام داده و منتظر تصمیم نهایی این نهاد در دسامبر ۲۰۲۵ (آذرماه ۱۴۰۴) است تا در خصوص بازی‌های بعدی تصمیم‌گیری شود.

شایان ذکر است تمامی دیدارهای رفت تیم شهرداری گرگان، نماینده ایران در رقابت‌های سوپرلیگ غرب آسیا(واسل)، طبق برنامه در ایران و به میزبانی کشورمان برگزار خواهد شد.

منبع: فدراسیون بسکتبال

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید