دنیامالی: باید در همه رشته‌ها موفق شویم و پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم
دنیامالی: باید در همه رشته‌ها موفق شویم و پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم

وزیر ورزش و جوانان گفت: باید تلاش کنیم بتوانیم در همه رشته‌ها موفق شویم و پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم. باشگاه خبرنگاران جوان – احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در مراسم بدرقه کاروان‌های ورزشی اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض ۲۰۲۵ و بازی‌های آسیایی جوانان بحرین گفت: خوشبختانه یک کاروان خوب و منسجم […]


وزیر ورزش و جوانان گفت: باید تلاش کنیم بتوانیم در همه رشته‌ها موفق شویم و پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان – احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در مراسم بدرقه کاروان‌های ورزشی اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی ریاض ۲۰۲۵ و بازی‌های آسیایی جوانان بحرین گفت: خوشبختانه یک کاروان خوب و منسجم برای حضور در دو رویداد مهم بازی‌های کشور‌های اسلامی و بازی‌های آسیایی جوانان آماده شده که تلاش می‌کنند بهترین نتیجه را کسب کنند.

او ادامه داد: این اطمینان را به مردم عزیز ایران می‌دهیم همه جامعه ورزش هم قسم شده‌اند که برای کشور مدال‌های رنگارنگی در همه رویداد‌ها به ارمغان بیاورند.

دنیامالی تاکید کرد: یک نظام همدل و همبستگی بین همه مسئولین به طور خاص بین وزارت ورزش، کمیته المپیک، پارالمپیک و روسای فدراسیون‌ها ایجاد شده است. باید تلاش کنیم بتوانیم در همه رشته‌ها موفق شویم و پرچم ایران را به اهتزاز درآوریم.

وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: این گام‌ها را برمی‌داریم که بتوانیم در بازی‌های آسیایی ناگویا خوش بدرخشیم و در این مسابقات روسفید خواهیم بود. این قول را به رهبر معظم انقلاب، رئیس‌جمهور و همه مردم می‌دهیم که تمام توان‌مان را برای درخشش کاروان ایران به کار بگیریم.

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید