ماجرای فرودگاه اردبیل از زبان وزیر راه وشهرسازی / قرارداد راه‌آهن رشت-آستارا به‌زودی منعقد می‌شود+ فیلم
ماجرای فرودگاه اردبیل از زبان وزیر راه وشهرسازی / قرارداد راه‌آهن رشت-آستارا به‌زودی منعقد می‌شود+ فیلم

وزیر راه و شهرسازی گفت: پیشرفت فیزیکی راه‌آهن اردبیل-میانه تا پایان مهر ماه به ۹۴ درصد خواهد رسید و امیدواریم این پروژه ۲۰ ساله، تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد. باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری– فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیئت دولت در خصوص راه‌آهن اردبیل-میانه اظهار داشت: «از آنجایی که این پروژه […]


وزیر راه و شهرسازی گفت: پیشرفت فیزیکی راه‌آهن اردبیل-میانه تا پایان مهر ماه به ۹۴ درصد خواهد رسید و امیدواریم این پروژه ۲۰ ساله، تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛محبوبه کباری– فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیئت دولت در خصوص راه‌آهن اردبیل-میانه اظهار داشت: «از آنجایی که این پروژه پس از ۲۰ سال هنوز به نتیجه نرسیده است، با پیگیری‌های انجام‌شده با استاندار محترم و با تأمین منابع مالی خوب توسط رئیس جمهور ، پیشرفت فیزیکی آن تا پایان مهر ماه به ۹۴ درصد خواهد رسید. تأکید می‌کنم که این موضوع مهم ۲۰ ساله، در دولت جاری تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.»

وی افزود: «دیپلماسی حمل و نقل و کریدورها بسیار حائز اهمیت است. همچنین، چابهار به زاهدان تا پایان سال متصل می‌شود. این اتصال برای آذربایجان و روسیه اهمیت ویژه‌ای دارد و چابهار به کریدور داخلی ایران متصل خواهد شد و اتصالات منطقه‌ای کامل می‌گردد.»

وزیر راه وشهرسازی در ادامه بیان کرد: «سفر اخیر به آذربایجان بسیار اثر بخش بود. برای اولین بار پس از سال‌ها، نشست سه‌جانبه جهت تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال برگزار شد. همکاران ما با قدرت و انگیزه در مسکو پیگیر هستند و قرارداد اجرایی رشت-آستارا به زودی منعقد خواهد شد.»

وی در خصوص ماجرای فرودگاه اردبیل گفت: تیم بازرسی فرودگاه اردبیل از تشریفات مقامات ناآگاه بودند لذا ناآگاهی تیم بازرسی از تشریفات مقامات دولتی باعث معطلی شد و ما تصمیم گرفتیم زمینی از اردبیل بازگردیم.

کد ویدیو

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید