واکسیناسیون بیش از ۵۹ میلیون راس دام علیه تب برفکی/فرآورده‌های لبنی و گوشت موجود در بازار سالم هستند
واکسیناسیون بیش از ۵۹ میلیون راس دام علیه تب برفکی/فرآورده‌های لبنی و گوشت موجود در بازار سالم هستند

معاون وزیر جهاد گفت: قالب طرح ملی واکسیناسیون سراسری، تا امروز بیش از ۵۹ میلیون راس دام در کشور بر علیه سویه‌های بومی این بیماری واکسینه شده‌اند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور  گفت: در قالب طرح ملی واکسیناسیون سراسری، تا امروز بیش از ۵۹ میلیون راس دام […]


معاون وزیر جهاد گفت: قالب طرح ملی واکسیناسیون سراسری، تا امروز بیش از ۵۹ میلیون راس دام در کشور بر علیه سویه‌های بومی این بیماری واکسینه شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور  گفت: در قالب طرح ملی واکسیناسیون سراسری، تا امروز بیش از ۵۹ میلیون راس دام در کشور بر علیه سویه‌های بومی این بیماری واکسینه شده‌اند که این موضوع نقش موثری در افزایش ایمنی دام‌ها حتی در برابر سویه جدید داشته است.

به گفته وی، از زمان شناسایی سویه جدید، واکسیناسیون دام‌ها با واکسن مخصوص این سویه در سراسر کشور آغاز شد و تاکنون بیش از سه‌میلیون و هشتصد هزار دوز واکسن مصرف شده است.

رفیعی پور ادامه داد: از یازده استانی که در روزهای گذشته گزارش ابتلا داشتند، تاکنون ۶ استان هیچ کانون فعالی ندارند و شرایط به سمت ثبات و کنترل کامل پیش می‌رود.

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه فرآورده‌های لبنی و گوشتی موجود در بازار کاملا ایمن هستند، گفت: دام‌های بیمار یا تحت درمان شیرشان به هیچ وجه وارد چرخه مصرف نمی‌شود و لاشه دامی که به کشتارگاه هدایت می‌شود تنها در صورت تایید دامپزشک اجازه مصرف پیدا می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید