شاخص کل بورس به روند صعودی باز می‌گردد؟+ عکس
شاخص کل بورس به روند صعودی باز می‌گردد؟+ عکس

تحلیلگران بازار سرمایه گفت: فعلا در این شرایط محدوده ۳.۱۰۰.۰۰۰ واحد را برای شاخص کل بورس میتوان بعنوان حمایت در نظر گرفت و انتظار اعداد بالاتری را از شاخص کل داریم. باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور – علی ملک لی تحلیلگر بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شاخص کل بورس […]

تحلیلگران بازار سرمایه گفت: فعلا در این شرایط محدوده ۳.۱۰۰.۰۰۰ واحد را برای شاخص کل بورس میتوان بعنوان حمایت در نظر گرفت و انتظار اعداد بالاتری را از شاخص کل داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور – علی ملک لی تحلیلگر بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شاخص کل بورس تهران در هفته گذشته با عدد سه میلیون و ۲۲۳ هزار واحد شروع به کار کرد و در پایان هفته و کاهش بسیار کم حدود ۰.۳ درصدی، به عدد سه میلیون و ۲۰۲ هزار واحد رسید تا هفته‌ای متعادل در بورس تهران رقم بخورد.

او افزود: شاخص کل موفق شد در هفته گذشته سقف جدیدی را ثبت کند و البته پس از آن کمی کاهش یافت. فعلا در این شرایط محدوده ۳.۱۰۰.۰۰۰ واحد را میتوان بعنوان حمایت در نظر گرفت و انتظار اعداد بالاتری را از شاخص کل داریم.

شاخص کل

این تحلیلگر بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: شاخص کل هم‌وزن که نماگر بهتری از وضعیت بورس تهران است، اما کمی بیشتر از شاخص کل کاهش داشت. این شاخص در روز اول کاری هفته گذشته با عدد ۹۲۶ هزار واحد شروع به کار کرد و پس از کاهش حدود نیم درصدی، در پایان هفته به تراز ۹۲۲ هزار واحد رسید.

او می‌گوید: این شاخص بر خلاف شاخص کل، موفق نشد سقف جدیدی ثبت کند. برای این شاخص نیز محدوده حمایتی ۹۰۰ واحد را پیش بینی می‌کنیم.

شایان ذکر است دیدگاه‌های فوق صرفا تکنیکال بوده و عوامل و اخبار زیادی مانند مناسبات سیاسی و تصمیمات اقتصادی، می‌تواند بر روند این شاخص‌ها تاثیر بگذارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید