اجرای سامانه مکانیزه توزیع سود و منافع در صندوق‌های سرمایه‌گذاری+ فیلم
اجرای سامانه مکانیزه توزیع سود و منافع در صندوق‌های سرمایه‌گذاری+ فیلم

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با توجه ماده ۸ قانون مالیات و سوداگری گفت: بر اساس این ماده، وظیفه توزیع سود و منافع به عهده سپرده‌گذاری مرکزی محول شده است که باید به صورت سامانه‌ای انجام شود.   محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه ماده ۸ […]


مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، با توجه ماده ۸ قانون مالیات و سوداگری گفت: بر اساس این ماده، وظیفه توزیع سود و منافع به عهده سپرده‌گذاری مرکزی محول شده است که باید به صورت سامانه‌ای انجام شود.  

محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه ماده ۸ قانون مالیات و سوداگری گفت: بر اساس این ماده، وظیفه توزیع سود و منافع به عهده سپرده‌گذاری مرکزی محول شده است که باید به صورت سامانه‌ای انجام شود. 

وی افزود: قبلاً این فرایند به صورت دستی انجام می‌شد، اما همکاران ما با افتتاح سامانه پرداخت سود برای صندوق‌ها، امکان انجام این فرایند به صورت کاملاً مکانیزه و دیجیتال را فراهم کردند. 

باغستانی ادامه داد: با این سامانه، پرداخت سود به دارندگان و مالکان واحد‌های صندوق به‌طور مستقیم و بدون نیاز به روش‌های سنتی انجام می‌شود. 

کد ویدیو

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید