نهاده‌های دامی ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه بارگذاری شد
نهاده‌های دامی ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه بارگذاری شد

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: تمامی نهاده‌های دامی که ارز ترجیحی به آنها تعلق می‌گیرد ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه بارگذاری شده و خرید‌ها انجام گرفته است. باشگاه خبرنگاران جوان؛– صمد حسن‌زاده، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اعلام کرد: در نشست ستاد تنظیم بازار که در حضور معاون اول رییس جمهور در […]


رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: تمامی نهاده‌های دامی که ارز ترجیحی به آنها تعلق می‌گیرد ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه بارگذاری شده و خرید‌ها انجام گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛– صمد حسن‌زاده، رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اعلام کرد: در نشست ستاد تنظیم بازار که در حضور معاون اول رییس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، نتیجه پیگیری‌های مستمری که در زمینه رفع مشکل کمبود نهاده‌های دامی داشتیم را دریافت کردیم.

حسن زاده در توضیح بیشتر، بیان داشت: بر اساس اعلام دکتر نوری، همه نهاده‌های دامی که ارز ترجیحی به آنها تعلق می‌گیرد ظرف ۴۸ ساعت در سامانه بازارگاه بارگذاری شده و خریدها انجام گرفته و از همه ظرفیت بنادر برای واردات این نهاده‌ها استفاده می‌شود.

رییس اتاق ایران افزود: در گفتگویی که با وزیر محترم جهادکشاورزی داشتیم، ایشان اعلام کرد که تحویل به‌روز نهاده‌های دامی برای تمامی تولیدکنندگان و مرغداری‌ها و دامداری‌های سراسر کشور، از روز شنبه ۲۲ آذر ماه آغاز شده است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران خاطرنشان کرد: وزیر جهادکشاورزی یادآور شد که تلاش می‌کنند تا هیچ واحدی در کشور کمبودی از این بابت نداشته باشد. همچنین برای نیازهای آتی واحدهای تولیدی نیز پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته است.

حسن‌زاده ابراز امیدواری کرد که با رفع مشکل تامین نهاده‌های دامی، شاهد تعدیل قیمت‌ها در بازار باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید