به گزارش “ورزش سه”، بحث حضور زیدان روی نیمکت تیم ملی فرانسه بسیار جدی است و طرفداران بسیاری هم دارد. به نظر می‌رسد که اورا که پیش از این سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی این کشور را دارد هم یکی از کسانی است که علاقه زیادی به دیدن این اسطوره فوتبال فرانسه روی نیمکت این […]

به گزارش “ورزش سه”، بحث حضور زیدان روی نیمکت تیم ملی فرانسه بسیار جدی است و طرفداران بسیاری هم دارد. به نظر می‌رسد که اورا که پیش از این سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی این کشور را دارد هم یکی از کسانی است که علاقه زیادی به دیدن این اسطوره فوتبال فرانسه روی نیمکت این تیم دارد.

اورا در گفتگو با برنامه کاراسول در رادیوی کادناسر در این باره اظهار داشت: «دشان برای من مثل یک برادر است و در پیش رو هم جام جهانی قرار دارد اما بله، اگر زیدان سرمربی تیم ملی شود خوشحال می‌شوم. همه زیزو را دوست دارند. او مثل برج ایفل در پاریس است.»

1899841

اورا که به‌ همراه نیکولا آنلکا، کاربونی و رابرت پیرس حامی و پشتیبان رقابت‌های Students Nations World Cup در مجموعه ورزشی دام است، توضیح داد: «من هیچ‌وقت به آکادمی فوتبال نرفتم و همه‌ چیز را در خیابان یاد گرفتم. می‌خواهم همه فرصت خودشان را داشته باشند. باید باور داشته باشند که در زندگی همه‌ چیز با اشتیاق، فداکاری و انضباط ممکن است.»

این ستاره سابق فوتبال فارنسه درباره شرایطی که رئال مادرید و آلوارو آربلوا با آن روبرو هستند هم اظهار نظر کرد: «الان آربلوا است. این تیم ثبات ندارد… در مادرید وقت نداری. باید ببری چون اگر یک بازی را ببازی، مردم تو را از پا درمی‌آورند. همه می‌دانند در رئال فشاری وجود دارد که باید از آن لذت ببری.»

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید