به گزارش “ورزش سه”، مارک برنال یکی از چهره‌های اصلی دیدار برابر مایورکا بود. این هافبک در نیمه دوم وارد زمین شد و گل سوم مسابقه را به ثمر رساند؛ گلی که نخستین گل او با پیراهن آبی‌واناری‌ها به شمار می‌رود. برنال پس از پایان بازی بسیار خوشحال بود.  گلزنی «خیلی خوشحالم. زدن اولین گل […]

به گزارش “ورزش سه”، مارک برنال یکی از چهره‌های اصلی دیدار برابر مایورکا بود. این هافبک در نیمه دوم وارد زمین شد و گل سوم مسابقه را به ثمر رساند؛ گلی که نخستین گل او با پیراهن آبی‌واناری‌ها به شمار می‌رود. برنال پس از پایان بازی بسیار خوشحال بود.

 گلزنی

«خیلی خوشحالم. زدن اولین گل با پیراهن بارسا اتفاقی بسیار ویژه است. وقتی فرمین حرکت کرد، فضا را دیدم. می‌خواستم با پای راست ضربه بزنم، اما مافئو را دیدم و تصمیم گرفتم پا عوض کنم و با پای چپ شوت بزنم. ماسکارل توپ را کمی لمس کرد، اما خب، حس فوق‌العاده‌ای بود. واقعاً خوشحالم. این‌ها رویاهایی هستند که از کودکی حتی تصورش را هم نمی‌کنی.»

2415262

 خاطرات

«وقتی گل را زدم، خیلی به کابوس‌ها و سختی‌هایی که سال گذشته پشت سر گذاشتم فکر کردم. رضایت بسیار بزرگی است. برای خانواده‌ام هم همین‌طور. به خاطر مشکلات شخصی، یاد آن‌ها هم افتادم.»

 پیشرفت

«از همان ابتدا می‌دانستم این مسیر از کم به زیاد خواهد بود. الان از نظر بدنی در شرایط بهتری هستم. کم‌کم دقایق بیشتری بازی می‌کنم و سعی می‌کنم نهایت استفاده را از آن‌ها ببرم. در مقطع خیلی خوبی قرار داریم، مخصوصاً برای رویارویی با اتلتیکو. از این روند و این بازی‌ها خیلی خوشحالم و باید همین‌طور ادامه بدهیم.»

شرایط رختکن

«فکر می‌کنم وقتی در بارسا هستی، مهم‌ترین چیز رابطه بین خودمان است، حتی با وجود رقابت. رابطه بین ما بسیار سالم است و همه با هم خیلی خوب کنار می‌آییم. همه آن‌ها می‌دانند زدن اولین گل با این پیراهن چه احساسی دارد.»

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید