مهدی تارتار سرمربی گل‌گهر سیرجان، فصل خوبی را تجربه می‌کند و برای اولین‌بار، موفق به شکست استقلال و پرسپولیس در یک فصل شده است. به گزارش خبرگزاری آنا، تیم فوتبال گل‌‎گهر با هدایت مهدی تارتار موفق به شکست پرسپولیس در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر شد و به صدر جدول رفت. این اولین پیروزی مهدی تارتار […]

مهدی تارتار سرمربی گل‌گهر سیرجان، فصل خوبی را تجربه می‌کند و برای اولین‌بار، موفق به شکست استقلال و پرسپولیس در یک فصل شده است.

به گزارش خبرگزاری آنا، تیم فوتبال گل‌‎گهر با هدایت مهدی تارتار موفق به شکست پرسپولیس در هفته بیست‌ویکم لیگ برتر شد و به صدر جدول رفت.

این اولین پیروزی مهدی تارتار مقابل پرسپولیس، پس ۶ سال و ۲ ماه و ۲۴ روز پیش (۲۲۷۶ روز) بود. مهدی تارتار همچنین در این فصل، پس از ۱۴ بازی و ۲۶۹۱ روز (۷ سال و ۴ ماه و ۱۲ روز) موفق به شکست استقلال شده بود.

تارتار به همراه گل‌گهر دو طلسم دیگر مقابل سرخابی‌ها را شکست. گل‌گهر برای اولین بار موفق به شکست پرسپولیس شد و رکورد شکست‌ناپذیری پرسپولیس توسط گل‌گهر از بین رفت.

همچنین گل‌‌گهری‌ها در این فصل، برای اولین بار موفق به شکست استقلال در خانه این تیم و در تهران شدند.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید