به گزارش “ورزش سه”، پاری‌سن‌ژرمن بار دیگر مجبور شد مسیر پلی‌آف را طی کند، چرا که نتوانست در جمع هشت تیم برتر مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا قرار بگیرد. با این حال، تساوی ۲-۲ در دیدار برگشت مقابل موناکو در چهارشنبه شب باعث شد تیم لوییس انریکه با برتری مجموع ۴-۵ برابر رقیب فرانسوی […]

به گزارش “ورزش سه”، پاری‌سن‌ژرمن بار دیگر مجبور شد مسیر پلی‌آف را طی کند، چرا که نتوانست در جمع هشت تیم برتر مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا قرار بگیرد. با این حال، تساوی ۲-۲ در دیدار برگشت مقابل موناکو در چهارشنبه شب باعث شد تیم لوییس انریکه با برتری مجموع ۴-۵ برابر رقیب فرانسوی به مسیر دفاع از عنوانش ادامه دهد.

پی‌اس‌جی حالا در مرحله یک‌ هشتم یا با چلسی روبرو می‌شود یا با بارسلونا و سرنوشت آنها در قرعه‌کشی روز جمعه مشخص خواهد شد. دوئه تأکید کرد که تیمش بدون ترس وارد مرحله بعد خواهد شد، فارغ از این که با کدام حریف روبه‌رو شود. او به یوفا گفت: «دو بازی فوق‌العاده خواهد بود. در هر صورت با اعتماد به‌ نفس بالا وارد آن می‌شویم و آماده‌ایم با هر تیمی که باشد روبرو شویم.»

2430707

او درباره پیروزی مقابل موناکو اضافه کرد: «خیلی خوشحالیم که صعود کردیم. عبور از این آزمون خیلی مهم بود. روحیه بزرگی نشان دادیم و مقاوم ماندیم، مخصوصاً با بازگشت بعد از عقب افتادن. موناکو تیم بزرگی است با کیفیت بالا و بازیکنان سطح‌ بالا. هر بازی در لیگ قهرمانان سخت است. امشب توانستیم کار را تمام کنیم و این مهم‌ترین چیز است.»

منبع خبر: ورزش ۳

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید