اوکراین سیستم هوانوردی روسیه را فلج کرد/ پهپادهای اوکراین بلای جان روس‌ها شده‌اند
اوکراین سیستم هوانوردی روسیه را فلج کرد/ پهپادهای اوکراین بلای جان روس‌ها شده‌اند

این وزارتخانه در بیانیه‌ای در پاسخ به اظهارات اوکراین با هدف ایجاد تهدید مستقیم برای هوانوردی غیرنظامی، گفت: «ما “نوتام”های اوکراین را که ادعا می‌کنند حریم هوایی روسیه ناامن است، قاطعانه رد می‌کنیم. آنها هیچ اعتبار قانونی ندارند، واقعیت را تحریف می‌کنند و استفاده کنندگان از حریم هوایی روسیه را گمراه می‌کنند.» این وزارتخانه افزود […]

این وزارتخانه در بیانیه‌ای در پاسخ به اظهارات اوکراین با هدف ایجاد تهدید مستقیم برای هوانوردی غیرنظامی، گفت: «ما “نوتام”های اوکراین را که ادعا می‌کنند حریم هوایی روسیه ناامن است، قاطعانه رد می‌کنیم. آنها هیچ اعتبار قانونی ندارند، واقعیت را تحریف می‌کنند و استفاده کنندگان از حریم هوایی روسیه را گمراه می‌کنند.»

این وزارتخانه افزود که مقامات مربوطه روسیه با سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو) در مونترال در تماس هستند.

وزارت خارجه روسیه از دبیرکل ایکائو خواست تا دخالت غیرقانونی اوکراین در فعالیت‌های هوانوردی غیرنظامی را محکوم کند و اقداماتی را برای توقف این اقدامات انجام دهد.

وزارت امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که «مقامات مربوطه در فدراسیون روسیه با توجه به اظهارات صادر شده توسط اوکراین که هدف آنها ایجاد تهدید مستقیم برای هوانوردی غیرنظامی است، با رهبری سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو) در مونترال در تماس هستند.»

سه‌شنبه گذشته، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، تهدیدات ولودیمیر زلنسکی علیه هواپیماهای غیرنظامی در حریم هوایی روسیه را یک اقدام تروریسم دولتی توصیف کرد.

از سوی دیگر، آندری نیکیتین، وزیر حمل و نقل روسیه، تأیید کرد که مقامات روسی فوراً به تهدیدات علیه هوانوردی غیرنظامی پاسخ می‌دهند و به طور مداوم برای بهبود الزامات ایمنی هوانوردی و فرودگاهی تلاش می‌کنند.

همچنین وال استریت ژورنال، به نقل از منابع فاش کرد که اوکراین قصد دارد حضور پهپادهای خود را در نزدیکی فرودگاه‌های روسیه تشدید کند تا آنها را فلج کرده و مجبور به تعطیلی آنها کند.

به گفته مقامات و رهبران نظامی اوکراینی و غربی، این طرح که «عملیات فرش» نام دارد، شامل استقرار دسته‌های بزرگی از پهپادها برای پرواز در کریدورهای هوایی نزدیک فرودگاه‌ها است و سیستم‌های کنترل ترافیک هوایی روسیه را مجبور می‌کند تا به دلایل ایمنی، به طور خودکار برخاستن و فرود هواپیماها را به حالت تعلیق درآورند.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید