سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال: تا زمانی که سرمربی استقلال باشم حردانی جایی در تیم ندارد. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال تهران در نشست خبری پیش از بازی آلومینیوم اراک و استقلال تهران با اشاره به تصمیمات درباره صالح حردانی گفت: حق شماست بدانید دلیل و تصمیمات در استقلال […]

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی استقلال: تا زمانی که سرمربی استقلال باشم حردانی جایی در تیم ندارد.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال تهران در نشست خبری پیش از بازی آلومینیوم اراک و استقلال تهران با اشاره به تصمیمات درباره صالح حردانی گفت: حق شماست بدانید دلیل و تصمیمات در استقلال چگونه است، حردانی کاپیتان تیم ما بود که بعد از دربی به دلیل رفتار غیرحرفه‌ای با نظر کادر و بنده از تیم دور شدند، اما نه به‌خاطر زمان ضربه بلکه باید مدیریت می‌کرد و رفتار غیرحرفه‌ای نشان داد.

بختیاری‌زاده گفت: دلیل اصلی که از تمرینات 100 درصد دور هستند این است که وی دارای بی‌نظمی‌های بسیاری بوده و در این مدت سه بار خودم با وی جسه گذاشتم و خواستم از رفتار غیرحرفه‌ای فاصله بگیرد.

وی افزود : بازیکن قرارداد نمی‌بندد که بیاید و برای تیم بازی کند، بلکه باید رفتار حرفه‌ای داشته باشد و رفتار ایشان غیرحرفه‌ای بود و تا زمانی که سمت در استقلال دارم، نمی‌تواند سرتمرینات حضور یابند.

سرمربی استقلال گفت : از هواداران عزیز استقلال خواهش می‌کنم بدانند هر تصمیمی که در باشگاه بزرگی مانند استقلال گرفته می‌شود، دلیل و فرآیند مشخصی دارد.

وی افزود: صالح حردانی کاپیتان دوم تیم ما بود. بعد از دربی و به‌دنبال یک رفتار تقریباً غیرحرفه‌ای، با تصمیم کادر فنی و شخص بنده از تمرینات تیم دور شد. البته این تصمیم صرفاً به‌دلیل اتفاقی که در جریان ضربه ایستگاهی رخ داد، گرفته نشد.

بختیاری‌زاده تصریح کرد: من رفتار حردانی در آن لحظه را نمی‌پسندم و معتقدم او به‌عنوان کاپیتان باید آن صحنه را مدیریت می‌کرد و رفتار اشتباه برخی بازیکنان را سریع جمع می‌کرد، اما متأسفانه خودش نیز رفتار غیرحرفه‌ای از خود نشان داد؛ رفتاری که از او انتظار نداشتم. 

وی درباره دیدار استقلال مقابل آلومینیوم اراک گفت: تیم  پیروز قربانی که دوست خوب من است، همیشه فوتبال خوبی بازی می‌کند. همان‌طور که سال گذشته در فجر شاهد بودیم، تیم او فوتبال منظم و با برنامه‌ای ارائه می‌کرد و شناخت کافی از سبک بازی آنها داریم.

بختیاری‌زاده خاطرنشان کرد: می‌دانم فوتبال آلومینیوم روی زمین، منضبط و با برنامه است. آنها کارهای ترکیبی انجام می‌دهند و دوست دارند مالکیت توپ را در اختیار داشته باشند. نقاط ضعف و قوت این تیم در دفاع و حمله را به‌خوبی بررسی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: برای هر دو تیم بازی سختی خواهد بود، اما ما استقلال هستیم و با احترام کامل به حریف، برای بردن بازی می‌کنیم و امیدوارم به لطف خدا شانس بیشتری برای کسب پیروزی داشته باشیم.

بختیاری‌زاده با اشاره به عملکرد استقلال در هفته‌های اخیر ادامه داد: اگر استقلال در این چند هفته ریتم خوبی داشته و از نظر فنی شرایط مناسبی دارد و تیم منضبطی نشان داده، کار اصلی را بازیکنان انجام داده‌اند. آنها پیراهنشان را دوست دارند، به نام استقلال افتخار می‌کنند و به این بلوغ فکری رسیده‌اند که بدانند برای چه تیمی بازی می‌کنند و جایگاه و ارزش خودشان را بشناسند.

سرمربی استقلال درباره اهمیت جایگاه کاپیتانی در این تیم نیز بیان کرد: موضوع کاپیتانی برای من بسیار مهم است. باید بدانیم زمانی ناصر حجازی، منصور پورحیدری، شاهین بیانی و جواد زرینچه کاپیتان استقلال بودند.

وی افزود: من از این پروسه و تفکری که از روز اول درباره آن با باشگاه صحبت و برنامه‌ریزی کردیم، کوتاه نمی‌آیم. خدا را شکر می‌کنم که اکثر بازیکنان به این مهم رسیده‌اند که می‌دانند در چه تیم بزرگی بازی می‌کنند.

بختیاری‌زاده درباره شرایط فشرده مسابقات بیان کرد: فشردگی بازی‌ها طبیعتاً بی‌تأثیر نیست، اما این شرایطی است که وجود دارد و باید آن را مدیریت کنیم و به یکدیگر کمک کنیم تا از این چند هفته عبور کنیم.

وی درباره بازیکنانی که سابقه حضور در آلومینیوم اراک را دارند خاطرنشان کرد: بازیکنان حرفه‌ای هستند و اتفاقاً برخی از آنها در آلومینیوم اراک چهره شدند. طبیعی است که تا زمانی که قرارداد دارند، باید با تمام وجود بازی کنند و تعهد خود را به تیم آلومینیوم و مردم شریف اراک نشان دهند.

انتهای پیام

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید