۲هوایپمای مسافری به علت آب و هوای نامساعد تهران در یزد فرود آمدند

مسئول روابط عمومی فرودگاه های استان یزد از فرود دو هواپیمای مسافری در فرودگاه یزد به علت نامساعد بودن آب و هوای تهران خبر داد. به گزارش مهر، محمد ادیب دوست اظهار داشت: دو پرواز ATR ایران ایر به شماره پرواز ۳۳۲۲ رامسر – تهران و ۳۳۴۰ نوشهر – تهران به علت خرابی هوای تهران،

مسئول روابط عمومی فرودگاه های استان یزد از فرود دو هواپیمای مسافری در فرودگاه یزد به علت نامساعد بودن آب و هوای تهران خبر داد.
به گزارش مهر، محمد ادیب دوست اظهار داشت: دو پرواز ATR ایران ایر به شماره پرواز ۳۳۲۲ رامسر – تهران و ۳۳۴۰ نوشهر – تهران به علت خرابی هوای تهران، دایورت کرده و در ساعت ۱۵:۰۵ و ۱۵:۱۵ امروز در فرودگاه یزد به زمین نشستند.
وی عنوان کرد: این هواپیماها به ترتیب در ساعت ۱۶:۳۰ و ۱۶:۴۰ امروز، فرودگاه یزد را به مقصد تهران ترک کردند.
ادیب دوست ادامه داد: فرودگاه یزد از فرودگاههای احتیاطی برای فرود اضطراری در محلی غیر از مقصد برای این پروازها انتخاب شده است.
وی عنوان کرد: این دو پرواز با تصمیم خلبان و نامساعد بودن آب و هوا در مناطق دیگر برای مدت کوتاهی در یزد به زمین نشست.
ادیب دوست یادآور شد: این فرود و پرواز مجدد در فرودگاه شهید صدوقی یزد بدون مشکل انجام شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0