حذف دومین فوتبالیست جعل‌کننده تست کرونا از تیم ملی!
حذف دومین فوتبالیست جعل‌کننده تست کرونا از تیم ملی!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس بریل امبولو مهاجم باتجربه تیم ملی سوئیس به دلیل رسوایی دریافت گواهی‌های جعلی پی‌سی‌آر کرونا از لیست تیم ملی این کشور برای مسابقات لیگ ملت‌ها کنار گذاشته شد. ‫ شوک بزرگ در اردوی سوئیس کامل شد. پس از خط خوردن گرانیت ژاکا، کاپیتان اول سوئیس در روزهای گذشته به […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس بریل امبولو مهاجم باتجربه تیم ملی سوئیس به دلیل رسوایی دریافت گواهی‌های جعلی پی‌سی‌آر کرونا از لیست تیم ملی این کشور برای مسابقات لیگ ملت‌ها کنار گذاشته شد.

‫ شوک بزرگ در اردوی سوئیس کامل شد. پس از خط خوردن گرانیت ژاکا، کاپیتان اول سوئیس در روزهای گذشته به دلیل ماجرای مدارک واکسیناسیون جعلی، امروز نام بریل امبولو هم در لیست خط‌خورده‌های این تیم قرار گرفت تا پرونده تخلفات بهداشتی دوران پاندمی، فوتبال این کشور را به آتش بکشد.

‫بر اساس کیفرخواست منتشرشده در سوئیس، بریل امبولو، مهاجمی ۹۲ بازی ملی برای سوئیس دارد متهم است که در فوریه ۲۰۲۱ برای انجام سفرهای خارجی دو تست منفی پی‌سی‌آر جعلی دریافت کرده است. این مدارک غیرقانونی توسط یک کارمند آزمایشگاه که با عضو سابق باند مشهور هلز آنجلز در ارتباط بوده صادر شده و سپس از طریق پیام‌رسان واتس‌اپ در اختیار امبولو قرار گرفته است.

‫این پرونده قدیمی نخستین بار در سال ۲۰۲۴ فاش شده بود، اما مهاجم سابق موناکو و رن اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه سنت گالن تاگبلات ضمن پذیرش اشتباه خود اعتراف کرد: «متوجه شدم رفتارم درست نبوده و مسئولیت آن را کاملا بر عهده می‌گیرم.»

‫با مشخص شدن این اقدامات غیرقانونی امبولو و ژاکا، کادر فنی تیم ملی سوئیس با تصمیمی انضباطی دو ستاره ارشد و باسابقه خود را از مسابقات پیش رو کنار گذاشت تا نشان دهد نسبت به حواشی غیرورزشی به خصوص زمانی که پای جعل و قانون‌گریزی در میان باشد شوخی ندارد.

251251

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید