روند امدادرسانی در مناطق سیلزده بلوچستان مطلوب است

عباسعلی ارجمندی، مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در گفتوگو با ایکنا از سیستانوبلوچستان، گفت: بارندگیهای ۲۰ و ۲۱ دیماه موجب شد تا ۱۰۰ هزار کیلومترمربع یعنی بیش از نصف مساحت استان دچار آبگرفتگی شود که از این میزان، ۶۲ هزار کیلومتر مربع در حالت بحرانی قرار گرفت. وی با بیان اینکه
عباسعلی ارجمندی، مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در گفتوگو با ایکنا از سیستانوبلوچستان، گفت: بارندگیهای ۲۰ و ۲۱ دیماه موجب شد تا ۱۰۰ هزار کیلومترمربع یعنی بیش از نصف مساحت استان دچار آبگرفتگی شود که از این میزان، ۶۲ هزار کیلومتر مربع در حالت بحرانی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه سیلاب اخیر یکهزار و ۵۴۲ روستا را تحت تأثیر قرار داد، افزود: میزان بارندگیها نسبت به سال گذشته، ۱۰۰ درصد رشد داشت؛ همچنین حجم آب پشت سدهای استان ۱۹۹ درصد افزایش یافت.
مدیرکل دفتر ستاد مدیریت بحران استانداری بیان کرد: این بارشها تا کنون سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخشهای مختلف منطقه وارد کرده که سهم بخش راه ۲۹ درصد، مسکن ۲۵ درصد، کشاورزی ۲۳ درصد، شهرداری ۱۰ درصد و آب و فاضلاب ۷ درصد بوده و سایر بخشها نیز با اعمال خسارت کمتری همراه بوده است.
وی گفت: روند امدادرسانی در مناطق سیلزده جنوب استان مطلوب است، بهطوری که امدادگران از لحظه وقوع سیلاب به منطقه اعزام شده و با کمک ۱۳ بالگرد و ۱۸۳ فروند قایق به خدمترسانی پرداختند؛ همچنین تاکنون در مجموع ۶۷۸ تیم امدادی، جهادی و عملیاتی در منطقه حضور داشتهاند.
ارجمندی اظهار کرد: همچنین تعداد ۲۱ گروه پزشکی جهادی نیز به غیر از گروههای پزشکی ارتش و سپاه، با آورده یک میلیارد تومان دارو، به مردم مناطق سیلزده امدادرسانی کردند.
وی با اشاره به انجام ۲۰۰ سورتی پرواز در مناطق سیل زده توسط بالگردهای نظامی و امدادی، ادامه داد: در جریان این سیل، ۲۶۷ مادر باردار نیز توسط اورژانس هوایی به مراکز درمانی انتقال یافتند و به نوعی جان ۵۳۴ انسان نجات پیدا کرد.
این مقام مسئول بیان کرد: علیرغم وسعت سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان، امدادرسانیها به نحوی صورت میگرفت که اقلام و بستههای کمکی به طور یکنواخت در میان همه مناطق پخش و توزیع شود. دستگاهها و نهادهایی نیز برای همکاری اعلام آمادگی کردند که تلاش شد تا از برخی از آنها با توجه به تخصصی که داشتند در زمینههای دیگر از جمله موارد علمی و تحقیقاتی استفاده شود.
مدیرکل ستاد بحران استانداری گفت: دستور ساخت و بازسازی ۲۴ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی صادر شده که ۱۴ هزار واحد در حوزه روستایی و ۲ هزار واحد در حوزه شهری است؛ همچنین ۸ هزار واحد نیز باید بازسازی شود.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0