باید کمک‌کنیم بازار سرمایه بزرگتر شود+ فیلم
باید کمک‌کنیم بازار سرمایه بزرگتر شود+ فیلم

رئیس سازمان بورس گفت: خیلی‌ها می‌گویند از ۹۹ هنوز در زیان هستیم. کارگزاران به جای مطالبه افزایش کارمزد، بیایند با هم بازار را بزرگتر کنیم. صیدی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در همایش روز کارگزار گفت: چرا همایش روز کارگزار را به موضوع سطحی افزایش کارمزدها تقلیل دادید؟ او افزود: خیلی‌ از سهامداران انتظار کاهش […]


رئیس سازمان بورس گفت: خیلی‌ها می‌گویند از ۹۹ هنوز در زیان هستیم. کارگزاران به جای مطالبه افزایش کارمزد، بیایند با هم بازار را بزرگتر کنیم.

صیدی رئیس سازمان بورس اوراق بهادار در همایش روز کارگزار گفت: چرا همایش روز کارگزار را به موضوع سطحی افزایش کارمزدها تقلیل دادید؟

او افزود: خیلی‌ از سهامداران انتظار کاهش کارمزد را دارند. خیلی‌ها می‌گویند از ۹۹ هنوز در زیان هستیم. کارگزاران به جای مطالبه افزایش کارمزد، بیایند با هم بازار را بزرگتر کنیم. آن‌وقت درآمد کارگزاران بیشتر می‌شود.

او گفت: اینکه می‌گویم بازار باید ۴۰۰ میلیارد دلار باشد، چون در کشورهای توسعه‌یافته حجم بازارسرمایه با تولید ناخالص ملی برابر است. تولید ناخالص ما ۴۰۰ میلیارد دلار است؛ نباید می‌گذاشتید بعد از سال ۹۹ بازار این‌جور شود. ما باید کمک کنیم بازار بزرگتر شود.

کد ویدیو

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید