مطالبات گندمکاران تسویه شد
مطالبات گندمکاران تسویه شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: مطالبات گندمکارات کامل پرداخت و جلسات برای قیمت گذاری سال آینده در حال برگزاری است. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– حمید پور محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص آخرین وضعیت مطالبات گندمکاران اظهار داشت: طبق قوانین موجود، قیمت گذاری مطالبات گندم کارا باید بر اساس معیارهایی […]


رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: مطالبات گندمکارات کامل پرداخت و جلسات برای قیمت گذاری سال آینده در حال برگزاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری– حمید پور محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص آخرین وضعیت مطالبات گندمکاران اظهار داشت: طبق قوانین موجود، قیمت گذاری مطالبات گندم کارا باید بر اساس معیارهایی مشخص انجام شود. این معیارها شامل هزینه‌های تولید، قیمت جهانی گندم و دیگر عوامل اقتصادی است.

وی ادامه داد: جلسات و استدلال برای قیمت گذاری برگزار شده   که شامل هزینه‌های کارگری، مواد اولیه و انرژی بوده و  و بررسی قیمت‌های جهانی و تقاضا و عرضه در بازار داخلی هم انجام شده است. 

او بیان کرد:برای سال آینده قیمت گذاری مطالبات گندم کارا نیاز به توافق نهایی و جمع بندی در جلسات دارد. این فرآیند ممکن است زمان‌بر باشد ولی به کمک استدلال‌های منطقی و داده‌های دقیق می‌توان به یک نتیجه مطلوب رسید. 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید