دروازه قرآن در تهران ساخته می‌شود
دروازه قرآن در تهران ساخته می‌شود

طرح دوفوریتی ساخت دروازه قرآن در تهران در صد و شصت و پنجمین جلسه شورای شهر تهران تصویب شد.

 همزمان با صد و شصت و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، طرح دوفوریتی الزام شهرداری به ساخت دروازه قرآن در تهران در اعتراض به هتک حرمت قرآن کریم بررسی شد.

به گزارش زیرنویس، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا در این جلسه گفت: با توجه به هتک حرمت به ساحت قدسی قرآن کریم و به درد آمدن دل مسلمانان سراسر دنیا به ویژه مردم کشورمان در اعتراض به هتک حرمت به قرآن کریم که بدست عوامل خودفروخته و با مجوز رسمی دولت‌های سوئد و دانمارک انجام شده است، شهرداری تهران موظف است برای طراحی و ساخت یکی از ورودی‌های شهر تهران به نام قرآن اقدام کند.

مهدی پیرهادی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، شهرداری تهران می‌تواند برای طراحی ورودی قرآن شهر تهران، مسابقه بین المللی برگزار کند و ضروری است با توجه به اهمیت موضوع همه مراتب از طریق رسانه‌های گروهی و جمعی داخلی و بین المللی منتشر و اطلاع رسانی شود.

موافقت اعضای شورای شهر با ساخت «دروازه قرآن» در تهران

گفتنی است در ادامه طرح دوفوریتی الزام شهرداری به ساخت دروازه قرآن در تهران با اکثریت آراء به تصویب رسید.

منبع:صدا و سیما

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید