تحریم مجمع بولینگ و بیلیارد توسط خبرنگاران
تحریم مجمع بولینگ و بیلیارد توسط خبرنگاران
پس از انتقاد معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش به گزارش یک خبرنگار، از حضور آن خبرنگار در انتخابات فدراسیون بولینگ و بیلیارد ممانعت شد که این اقدام، واکنش سایر خبرنگاران را در پی داشت.

به گزارش زیرنویس به نقل از ایسنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون بولینگ و بیلیارد از ساعت ۱۰ صبح به ریاست محمد شروین اسبقیان معاون وزیر ورزش در آکادمی ملی المپیک آغاز شد. دقایقی بعد از شروع مجمع و زمانی که خبرنگاران قصد حضور در مجمع را داشتند، مسئولان حراست آکادمی مانع ورود یک خبرنگار به مجمع انتخابات شدند.

این اتفاق در شرایطی رقم خورد که در بدو ورود اسبقیان به محل برگزاری مجمع، او به گزارش یک خبرنگار انتقاد کرد. به دنبال این موضوع، آن خبرنگار از ورود به مجمع منع شد و سایر خبرنگاران حاضر نیز در واکنش به این اقدام، از حضور در انتخابات بولینگ و بیلیارد امتناع کردند.

+

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید