سپاهان از بیرانوند شکایت کرد
سپاهان از بیرانوند شکایت کرد

در ساعات گذشته ادعاهایی درباره غیرقانونی بودن حضور علیرضا بیرانوند در دیدار تراکتور مقابل سپاهان مطرح شد که با واکنش احسان بعیدی مواجه شد و مدیر تیم سپاهان اعلام کرد که این موضوع از سوی آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه؛ باشگاه سپاهان مدعی است دادنامه شماره […]

در ساعات گذشته ادعاهایی درباره غیرقانونی بودن حضور علیرضا بیرانوند در دیدار تراکتور مقابل سپاهان مطرح شد که با واکنش احسان بعیدی مواجه شد و مدیر تیم سپاهان اعلام کرد که این موضوع از سوی آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به گزارش تابناک به نقل از ورزش سه؛ باشگاه سپاهان مدعی است دادنامه شماره ۲۸۱ – ۱۴۰۳/۱۰/۰۸ و دستورالعمل ناظر بر مصاحبه‌ها با رسانه‌ها به شماره ۱۴۰۳۵۲۲۵۵ تأکید دارند که بیرانوند تنها پس از پرداخت جریمه دو میلیارد اجازه حضور در رقابت‌ها را خواهد داشت.

در همین خصوص باشگاه سپاهان  خبر داد: سپاهان بلافاصله پس از پایان این مسابقه، شکایت رسمی خود را به محمدتقی حق‌شناس، ناظر دیدار، ارائه کرده است.

این در حالی است که ابلاغیه مربوط به حکم کمیته استیناف تا پیش از بازی در خروجی وبسایت فدراسیون فوتبال قرار نگرفته بود اما سپاهان مدعی است که به دو باشگاه ابلاغ شده است.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید