به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، هنوز دو دقیقه از گل اول آلومینیوم مقابل استقلال نگذشته بود که شاگردان سیدمجتبی حسینی در آستانه باز کردن دوباره دروازه آبی‌ها قرار گرفتند و می‌توانستند امیدهایشان برای جبران نتیجه را بیشتر کنند که سید ابوالفضل جلالی با نجات دروازه نگذاشت این اتفاق بیفتد. نجات دروازه استقلال در حساس‌ترین […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، هنوز دو دقیقه از گل اول آلومینیوم مقابل استقلال نگذشته بود که شاگردان سیدمجتبی حسینی در آستانه باز کردن دوباره دروازه آبی‌ها قرار گرفتند و می‌توانستند امیدهایشان برای جبران نتیجه را بیشتر کنند که سید ابوالفضل جلالی با نجات دروازه نگذاشت این اتفاق بیفتد.

نجات دروازه استقلال در حساس‌ترین زمان

ابوالفضل جلالی که علی‌رغم مصدومیت در دیدار هفته گذشته در جام حذفی مقابل پیکان سعی کرد خودش را به مسابقه با آلومینیوم اراک برساند، در این بازی هم نمایش درخشانی داشت و بار‌ها از حملات تیم حریف جلوگیری کرد و نگذاشت بازیکنان سرعتی ایرالکو کاری از پیش ببرند و در کنار آن، دو شوت خطرناک هم زد.

دفاع مستحکم جلالی؛آلومینیوم در برابر دیوار استقلال شکست خورد

دفاع مستحکم جلالی؛آلومینیوم در برابر دیوار استقلال شکست خورد

مدافع چپ استقلال که در هفته‌های اخیر عملکرد موثرتری نسبت به همیشه در فاز هجومی داشته و خطرناک ظاهر شده، در دقیقه ۳۹ نزدیک بود گلزنی کند که ضربه او را محمد خلیفه به زحمت دفع کرد و سه ارسال خطرناک هم به محوطه جریمه اراکی‌ها داشت.

جلالی در دقیقه ۸۰ هم ضربه محمدامین کاظمیان که در آستانه ورود به دروازه استقلال بود را به بهترین شکل و با ضربه آکروباتیک دفع کرد و نگذاشت تیمش در لحظات پایانی دچار استرس شود و اختلاف گل به حداقل برسد تا سه امتیاز مهم بگیرند.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید