به گزارش زیرنویس، ۲۴ نفر از فعالان سیاسی و فرهنگی شاخص استان قزوین از جمله محمدحسین شفیعی‌ها دبیر حزب موتلفه قزوین، غلامحسن اسلامی صدر فرماندار پیشین قزوین، حامد کبودوند و ابوالفضل معصومی فر، مونا مرادی و تعدادی از فعالان مذهبی، فرهنگی و رسانه‌ای استان قزوین با انتشار متنی مشترک به حواشی ایجاد شده در رابطه […]

به گزارش زیرنویس، ۲۴ نفر از فعالان سیاسی و فرهنگی شاخص استان قزوین از جمله محمدحسین شفیعی‌ها دبیر حزب موتلفه قزوین، غلامحسن اسلامی صدر فرماندار پیشین قزوین، حامد کبودوند و ابوالفضل معصومی فر، مونا مرادی و تعدادی از فعالان مذهبی، فرهنگی و رسانه‌ای استان قزوین با انتشار متنی مشترک به حواشی ایجاد شده در رابطه با مدرک تحصیلی سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین واکنش نشان دادند.

در این متن آمده است:

جمعی از فعالان فرهنگی، سیاسی و رسانه‌ای استان قزوین سکوت غیرقابل قبول مسئولین اجرایی، قضائی و نظارتی نسبت به عدم شفافیت در خصوص شائبه‌های استفاده از مدرک تحصیلی جعلی و حکم محکومیت قطعی یکی از مدیران منصوب شده (که در گذشته نیز به همین دلیل برکنار شده بود) را سؤال‌برانگیز و دون شأن میراث فرهنگی استان برشمرده و جنجال جریان رسانه‌ای و افراد دارای گذشته مشخص در توهین و تهدید منتقدان را ناشی از این انفعال دانسته و خواستار اقدام عاجل بر رفع این شائبه هستند.

حواشی مرتبط با مدرک تحصیلی سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین در حالی مطرح شده که وی هیچ گونه پاسخی را به این حواشی ارائه نکرده است.

این اعتراضات زمانی اوج گرفت که پس از طرح انتقادات امیر عبادی مداح برجسته و همچنین رزمنده دفاع مقدس در دیدار با استاندار قزوین در رابطه با وضعیت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین، موجی از تخریب و اهانت به وی از سوی برخی افراد و در حمایت از حسینی صورت گرفت.

منبع: مـهر

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید