سخنگوی انجمنصنایع لبنی گفت: در ارتباط با وضعیت تولید و بازار لبنیات باید تا پایان ماه منتظر ماند تا واقعیت تولید و بازار کشف شود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: در حال حاضرهرکیلو شیرخام از سوی کارخانه ها بر اساس ۳.۲ درصد چربی، ۳ درصد پروتئین و […]

سخنگوی انجمنصنایع لبنی گفت: در ارتباط با وضعیت تولید و بازار لبنیات باید تا پایان ماه منتظر ماند تا واقعیت تولید و بازار کشف شود.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: در حال حاضرهرکیلو شیرخام از سوی کارخانه ها بر اساس ۳.۲ درصد چربی، ۳ درصد پروتئین و حداکثر بار میکروبی یکصد هزار، به مبلغ ۲۳ هزار تومان درب دامداری خریداری می شود که البته کرایه حمل تا کارخانه محل مصرف نیز به قیمت افزوده می شود.
وی با اشاره به وضعیت تولید و بازار لبنیات افزود: در ارتباط با وضعیت تولید و بازار لبنیات باید تا پایان ماه صبر کرد تا واقعیت تولید و بازار کشف شود.
فربد درباره اینکه با توجه به افزایش قیمت لبنیات ناشی از هزینه های بالای تولید و احتمال کاهش سرانه مصرف باید چه راهکاری در این خصوص اتخاذ شود؟ همانند سال گذشته صادرات تنها راه کنترل تولید مازاد و کاهش احتمالی سرانه مصرف است .
تحلیل جامعهشناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج میکنند؟
لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهرههای مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی
به بهانه روز جهانی عصای سفیددیده نشدن رنج نابینایی/وقتی «عصای سفید» هم قربانی گزارشدهی میشود










































