فرصت یک‌ماهه بخشودگی جرایم بیمه‌نامه شخص ثالث ابلاغ شد
فرصت یک‌ماهه بخشودگی جرایم بیمه‌نامه شخص ثالث ابلاغ شد

وزیر اقتصاد از موافقت خود با مهلت یک‌ماهه برای دارندگان خودرو که بخصوص در شرایط ویژه هفته‌های اخیر موفق به تهیه بیمه‌نامه اجباری شخص ثالث نشده‌اند، خبر داد. باشگاه خبرنگاران جوان – سید علی مدنی‌زاده در این نامه با اشاره به نامه درخواست مجوز اعطای بخشودگی جریمه نداشتن بیمه‌نامه شخص ثالث به رئیس کل نهاد […]


وزیر اقتصاد از موافقت خود با مهلت یک‌ماهه برای دارندگان خودرو که بخصوص در شرایط ویژه هفته‌های اخیر موفق به تهیه بیمه‌نامه اجباری شخص ثالث نشده‌اند، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان – سید علی مدنی‌زاده در این نامه با اشاره به نامه درخواست مجوز اعطای بخشودگی جریمه نداشتن بیمه‌نامه شخص ثالث به رئیس کل نهاد ناظر صنعت بیمه اعلام کرده که ۱۰۰ درصد جرائم بیمه‌نامه‌های یادشده از روز دوشنبه شانزدهم تیرماه به مدت یک‌ماه بخشوده می‌شود با این شرط که دارندگان خودروهای مشمول جریمه، در این بازه زمانی نسبت به خرید بیمه‌نامه اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، مؤلفه‌هایی نظیر ایجاد امنیت اقتصادی، بسط آرامش روانی جامعه، ارتقای سطح فرهنگ بیمه و افزایش ضریب نفوذ بیمه از جمله دلایل موافقت وزیر امور اقتصادی و دارایی با این پیشنهاد، اعلام شده است.

این بخشودگی در راستای اجرای بند (۸_۱) ماده ۸ دستورالعمل اصلاحی تعیین میزان نحوه وصول، تخفیف، تقسیط و بخشودگی مبلغ موضوع بند (ب) ماده ۲۴ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه موتوری، صورت گرفته است.

منبع: بیمه مرکزی

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید