آغاز پویش «من نایب شهیدم» در اربعین ۱۴۰۴ از اول مرداد
آغاز پویش «من نایب شهیدم» در اربعین ۱۴۰۴ از اول مرداد

داوطلبان، امدادگران و جوانان جمعیت هلال احمر، اربعین امسال نیز با زنده نگه داشتن یاد شهدای امدادگر، قدم در مسیر سید و سالار شهیدان می‌گذارند. باشگاه خبرنگاران جوان – ایام محرم از راه رسید و بار دیگر، داوطلبان، امدادگران و جوانان هلال احمر عزم قدم نهادن در مسیر خدمت به زائران عتبات عالیات کردند. خدماتی […]

داوطلبان، امدادگران و جوانان جمعیت هلال احمر، اربعین امسال نیز با زنده نگه داشتن یاد شهدای امدادگر، قدم در مسیر سید و سالار شهیدان می‌گذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان – ایام محرم از راه رسید و بار دیگر، داوطلبان، امدادگران و جوانان هلال احمر عزم قدم نهادن در مسیر خدمت به زائران عتبات عالیات کردند. خدماتی که در سال‌های اخیر به جلوه‌ای کم نظیر از ایثار بدل شده و هلال احمری‌ها در شرایط گرم و سخت مسیر رسیدن به عتبات، با جان و دل به زائران خدمت می‌کنند. خدمتی که با تأسی از یاد و خاطره شهیدان رنگ و بویی دل انگیز پیدا می‌کند و خاک پای زوار، سرمه چشمان این ایثارگران می‌شود.

امسال داستان اربعین حسینی‌تر است. هلال احمری‌ها با پشتوانه و یاد ۵ شهید جنگ ۱۲ روزه با عزمی راسخ‌تر قدم در این مسیر می‌گذارند تا بار دیگر با سید و سالار شهیدان بیعت کنند و اعلام دارند که برای حفظ ارزش‌های والای اسلام از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد. تلاش‌هایی که در قالب پویش «من نایب شهیدم» تجلی پیدا می‌کند و قرار است تا نیرو‌های هلال احمر ضمن خدمت به زائران حسینی، یاد و خاطره مدافعان مردم در جنگ ۱۲ روزه را نیز زنده نگه داشته و منش این اسوه‌های ایثار را در میان مردم اشاعه دهند.

داوطلبان، جوانان و امدادگران هلال احمر به نیابت از یک شهید، در اربعین ۱۴۰۴ خدمات درمانی، دارویی، امدادی و آموزشی به مردم ارائه می‌دهند و در این عرصه با ذکر صلوات و قرائت فاتحه یاد شهدا را زنده نگه می‌دارند و نشان می‌دهند که فداکاری این عزیزان بود که راه را برای زائران هموار کرد تا آسوده به درگاه امام خود برسند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر، لازم به ذکر است که این پویش از اوایل مردادماه و همزمان با آغاز مراسم پیاده روی اربعین اجرا می‌شود.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید