جودو، ایران را در بازی‌های آسیایی، المپیک و کشور‌های اسلامی سربلند می‌کند
جودو، ایران را در بازی‌های آسیایی، المپیک و کشور‌های اسلامی سربلند می‌کند

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: با حمایت همه‌جانبه وزارت ورزش، جودوی ایران را برای افتخارآفرینی در میادین بین‌المللی آماده می‌کنیم. باشگاه خبرنگاران جوان – سید شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، در مجمع سالیانه فدراسیون جودو با اشاره به نقش تاثیرگذار و هماهنگی کامل آرش میراسماعیلی […]


معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش گفت: با حمایت همه‌جانبه وزارت ورزش، جودوی ایران را برای افتخارآفرینی در میادین بین‌المللی آماده می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان – سید شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، در مجمع سالیانه فدراسیون جودو با اشاره به نقش تاثیرگذار و هماهنگی کامل آرش میراسماعیلی با وزارت ورزش اظهار داشت: «آرش میراسماعیلی یکی از روسای فعال و هماهنگ در بین فدراسیون‌هاست و از زحمات ایشان و مجموعه جودو بابت برگزاری این مجمع شفاف و عالی صمیمانه تشکر می‌کنم.»

او با اشاره به اهمیت رشته جودو در برنامه‌های کلان ورزش کشور افزود: «ما روی موفقیت جودو در رویداد‌های بزرگی، چون بازی‌های کشور‌های اسلامی، بازی‌های آسیایی ناگویا و حتی المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸ حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم و مطمئنیم که این رشته شانس زیادی برای افتخارآفرینی دارد. جودو در سال‌های اخیر مسیر رشد خود را به خوبی طی کرده و با نگاه مدیریتی و کار تیمی مناسب، می‌تواند به موفقیت‌های بزرگی دست یابد.»

اسبقیان با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت ورزش تصریح کرد: «حمایت و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان از جودو همه‌جانبه است و از هیچ تلاشی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت فتح قله‌های جهانی دریغ نمی‌کنیم.»

معاون توسعه ورزش و حرفه‌ای در پایان ضمن تشکر مجدد از مسئولان فدراسیون جودو و اعضای مجمع، آرزوی موفقیت برای جامعه جودو کشور در مسیر کسب افتخارات بین‌المللی را مطرح کرد و افزود: «از همه ظرفیت‌های قانونی و اجرایی وزارتخانه برای رشد، اعتلای ورزش جودو و ورزشکاران کشور استفاده خواهیم کرد و امیدوارم با تعامل، همدلی و برنامه‌ریزی، شاهد روز‌های درخشانی برای جودوی ایران باشیم.»

منبع: فدراسیون جودو

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید