رعایت استاندارد‌ها و تأمین منابع آب، شرط حیاتی پیشگیری از حریق در تهران/ توسعه شیر‌های هیدرانت در مناطق پایتخت
رعایت استاندارد‌ها و تأمین منابع آب، شرط حیاتی پیشگیری از حریق در تهران/ توسعه شیر‌های هیدرانت در مناطق پایتخت

معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه آتش‌سوزی‌ها می‌توانند به دلایل عمدی، سهوی یا شرایط نامناسب ساختمان رخ دهند، گفت: ساختمان‌هایی که سیم‌کشی‌های برق قدیمی دارند یا استاندارد‌های ایمنی در آنها رعایت نشده است، بیشتر در معرض آتش‌سوزی قرار دارند که بازنگری در سیم‌کشی و به‌روزرسانی استاندارد‌ها به‌ویژه در ساختمان‌های قدیمی ضروری است. […]

معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه آتش‌سوزی‌ها می‌توانند به دلایل عمدی، سهوی یا شرایط نامناسب ساختمان رخ دهند، گفت: ساختمان‌هایی که سیم‌کشی‌های برق قدیمی دارند یا استاندارد‌های ایمنی در آنها رعایت نشده است، بیشتر در معرض آتش‌سوزی قرار دارند که بازنگری در سیم‌کشی و به‌روزرسانی استاندارد‌ها به‌ویژه در ساختمان‌های قدیمی ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان – کامران عبدولی معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی تهران، با تأکید بر اینکه تمهیدات طراحی شده در ساختمان‌ها برای کنترل آتش و دسترسی سریع به منابع آب، نقش کلیدی در کاهش خسارت‌های ناشی از حریق دارد، افزود: وجود مخازن آب و شیر‌های هیدرانت به‌ویژه در ساختمان‌های بلندمرتبه و مجموعه‌های بزرگ، به آتش‌نشانی کمک می‌کند تا به سرعت واکنش نشان دهد؛ بنابراین مدیران ساختمان‌ها و شهروندان باید استخر‌ها و مخازن آب خود را پر نگه دارند. حداقل به فاصله ۱۰۰ متر از همدیگر شیر هیدرانت در آن مجموعه‌ها طراحی و اجرا شود که ما بتوانیم به راحتی به آن‌ها در زمان حریق و حادثه دسترسی پیدا کنیم و از این‌ها برای خودروهایمان استقاده کنیم و تأمین آب را داشته باشیم.

وضعیت شیر‌های هیدرانت در پایتخت 

عبدولی در خصوص شیر‌های هیدرانت توضیح داد: اندازه و تعداد شیر‌های نصب‌شده کافی نیست و ما در خواست کرده‌ایم و طرح آن هم ریخته شده است. طرح توسعه شیر‌های هیدرانت در مناطق مختلف آغاز شده و با همکاری ایستگاه‌های محلی در حال تکمیل است. با وجود کمبود آب و خشکسالی، سازمان آتش‌نشانی با تانکر‌های سیار و پشتیبانی شهرداری، اقدامات لازم را انجام داده است، اما شهروندان با پر نگه داشتن مخازن خود می‌توانند نقش مؤثری در مقابله با حریق داشته باشند.

تأمین آب در بوستان‌ها و مناطق حاشیه‌ای

وی گفت: در فضای سبز داخل شهر مشکل خاصی وجود ندارد، زیرا هم شیر‌های هیدرانت نصب شده و هم امکان نصب مخازن اضطراری وجود دارد. اما در حومه و مناطق اطراف تهران که مستعد حریق هستند، استفاده از حوضچه‌ها و مخازن اضطراری، بهترین روش برای دسترسی سریع آتش‌نشانی به آب است و باعث کاهش زمان رفت و برگشت تانکر‌ها می‌شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید