اشتراکات تاریخی و فرهنگی، بهترین پشتوانه گسترش روابط ایران و آذربایجان
اشتراکات تاریخی و فرهنگی، بهترین پشتوانه گسترش روابط ایران و آذربایجان

وزیر کشور در تماس تلفنی با وزیر کشور جمهوری آذربایجان، با اشاره به اشتراکات عمیق تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت گفت: این پیوند‌ها بهترین پشتوانه برای گسترش روابط دوستانه دو کشور است. باشگاه خبرنگاران جوان – اسکندر مومنی وزیر کشور در تماس تلفنی با وزیر کشور جمهوری آذربایجان، با اشاره به اشتراکات عمیق تاریخی، […]

وزیر کشور در تماس تلفنی با وزیر کشور جمهوری آذربایجان، با اشاره به اشتراکات عمیق تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت گفت: این پیوند‌ها بهترین پشتوانه برای گسترش روابط دوستانه دو کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان – اسکندر مومنی وزیر کشور در تماس تلفنی با وزیر کشور جمهوری آذربایجان، با اشاره به اشتراکات عمیق تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت گفت: این پیوند‌ها بهترین پشتوانه برای گسترش روابط دوستانه دو کشور است.

مومنی، توسعه و ارتقای روابط با همسایگان را سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران دانست.

وزیر کشور با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های ایران توسعه همکاری‌های امنیتی و انتظامی در مرز‌های مشترک است، تاکید کرد: دو کشور می‌توانند با هماهنگی و همکاری نزدیک امنیت پایدار و اعتماد متقابل را در منطقه تضمین کنند.

مومنی، همکاری‌های پلیسی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و جرایم سازمان یافته را از دیگر زمینه‌های همکاری دو کشور بیان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تجربیات گسترده خود را در این حوزه‌ها در اختیار جمهوری آذربایجان قرار دهد.

ولایت عیوض اف وزیر کشور جمهوری آذربایجان هم اشتراکات فرهنگی، دینی و تاریخی را زمینه‌ای مناسب برای همکاری‌های مشترک و تحکیم روابط دوجانبه بیان کرد.

اشتراکات تاریخی و فرهنگی، بهترین پشتوانه گسترش روابط ایران و آذربایجان
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید