دستور تهیه قابی سه نفره در یک خانواده در رویداد مهیج سه نسلی‌ها
دستور تهیه قابی سه نفره در یک خانواده در رویداد مهیج سه نسلی‌ها

سومین دوره از رویداد مهیج سه نسلی‌ها به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سالمندان و با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط میان نسل‌های مختلف سنی از اعضای یک خانواده در منطقه ۱۸ پایتخت برگزار می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان– به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، همزمان با هفته ملی سالمندان، این رویداد مهیج با شرکت […]

سومین دوره از رویداد مهیج سه نسلی‌ها به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سالمندان و با رویکرد ایجاد شادابی و نشاط میان نسل‌های مختلف سنی از اعضای یک خانواده در منطقه ۱۸ پایتخت برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان– به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، همزمان با هفته ملی سالمندان، این رویداد مهیج با شرکت تعداد ۸۸۸ نفر شهروند مشتمل بر نوه، فرزند، پدر و مادر بزرگ برای سومین بار متوالی از محلات مختلف برگزار خواهد شد.

برپایه این گزارش، در این دوره از رویداد قرار است نقاشی به طول یک کیلومتر با مشارکت کلیه شرکت کنندگان با مضامین و آموزه‌های شهروندی خلق و برای ثبت در کتاب رکود‌های گینس معرفی شود.

این گزارش حاکی است، اهدای جوایز میلیونی به برگزیدگان هر محله، استقرار دهکده سه نسلی‌ها با قسمت‌های متنوع مشاوره خانه، سلامت خانه، موکب خانه، تغذیه خانه و بازی خانه و همچنین برپایی مراسم مفرح خانوادگی از دیگر بخش‌های این مراسم بوده که قرار است روز پنجشنبه ۱۷ مهرماه از ساعت ۱۴ در بوستان قائم همراه با برنامه‌های شاد هنری، نواخته شدن موسیقی اقوام و همچنین حضور حسین اکبری مجری محبوب برنامه‌های کودک در رسانه ملی به اجرا در آید.


منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید