حسین عبدی، که در روزهای اخیر به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی وحید هاشمیان در تیم پرسپولیس مطرح شده بود، مسیر دیگری را انتخاب کرد.

به گزارش اطلاعات آنلاین، حسین عبدی، که در روزهای اخیر به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی وحید هاشمیان در تیم پرسپولیس مطرح شده بود، مسیر دیگری را انتخاب کرد.

شایعاتی درباره برگزاری جلسه‌ای میان عبدی و مدیران پرسپولیس به گوش می‌رسید و گمانه‌زنی‌هایی درباره حضور او روی نیمکت سرخ‌پوشان پایتخت شکل گرفته بود، اما شاید فدراسیون فوتبال، بار دیگر حسین عبدی را به عنوان سرمربی تیم ملی جوانان انتخاب کند.

این موضوع باعث شد تا پرونده حضور عبدی در پرسپولیس به صورت رسمی بسته شود و او تمامی تمرکز خود را به هدایت نسل جدید فوتبال ایران معطوف کند.

روز گذشته برخی رسانه ها از مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار خبر دادند اما باشگاه واکنشی به این موضوع نشان نداده است.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید