بیش از نیمی از تعهدات آبرسانی به روستا‌ها محقق شد
بیش از نیمی از تعهدات آبرسانی به روستا‌ها محقق شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور اعلام کرد: تا پایان مهرماه امسال، آبرسانی به ۱۲۰۱ روستا به پایان رسیده و بیش از ۸۱۳ هزار نفر از جمعیت روستایی کشور از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند شده‌اند. باشگاه خبرنگاران جوان – هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به این‌که طبق […]


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور اعلام کرد: تا پایان مهرماه امسال، آبرسانی به ۱۲۰۱ روستا به پایان رسیده و بیش از ۸۱۳ هزار نفر از جمعیت روستایی کشور از آب شرب سالم و پایدار بهره‌مند شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان – هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به این‌که طبق برنامه سال جاری، آبرسانی به ۲۰۰۰ روستا باید انجام می‌شد، گفت: تاکنون بیش از نیمی از این هدف محقق شده است.

به گفته او طرح جهاد آبرسانی با هدف تحقق عدالت اجتماعی و تامین آب شرب و بهداشت پایدار برای مناطق روستایی اجرا می‌شود و یکی از اولویت‌های وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به شمار می‌رود.

رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین از رفع تنش آبی در ۵۵۲ روستا از ابتدای امسال خبر داد و تأکید کرد: در استان‌هایی مانند خوزستان، خراسان رضوی، کرمانشاه و مازندران پیشرفت‌های چشم‌گیری در تأمین، انتقال و توزیع آب انجام شده است.

امینی با بیان این‌که هزاران نیروی جهادی و متخصص در اجرای این طرح ملی مشارکت دارند، آن را نمادی از اراده و همبستگی ملی خواند و ابراز امیدواری کرد که تمامی تعهدات تا پایان سال به‌طور کامل محقق شود.

منبع: شرکت آب و فاضلاب کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید