جلسه کمیته فنی فدراسیون شمشیربازی روز گذشته با محوریت نحوه انتخاب، دعوت به اردو و اعزام تیم‌های ملی در هر سه اسلحه برگزار شد. به گزارش خبرگزاری آنا، جلسه کمیته فنی فدراسیون شمشیربازی، روز گذشته با هدف بررسی و تصمیم‌گیری درباره نحوه شرکت تیم‌ها در مسابقات، چگونگی دعوت به اردوهای تیم‌های ملی و روش‌های انتخاب […]

جلسه کمیته فنی فدراسیون شمشیربازی روز گذشته با محوریت نحوه انتخاب، دعوت به اردو و اعزام تیم‌های ملی در هر سه اسلحه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری آنا، جلسه کمیته فنی فدراسیون شمشیربازی، روز گذشته با هدف بررسی و تصمیم‌گیری درباره نحوه شرکت تیم‌ها در مسابقات، چگونگی دعوت به اردوهای تیم‌های ملی و روش‌های انتخاب ملی‌پوشان در هر سه اسلحه سابر، اپه و فلوره، در محل فدراسیون شمشیربازی برگزار شد.

این جلسه که حدود سه ساعت به طول انجامید، به بررسی دقیق نحوه دعوت به اردوهای تیم‌های ملی، اعزام‌ها، شیوه امتیازدهی، روش‌های انتخاب تیم‌ها و فرآیندهای انتخابی در هر سه اسلحه اختصاص داشت و در نهایت تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

در این نشست علیرضا پورسلمان رئیس فدراسیون شمشیربازی، محسن وحدانی دبیر فدراسیون، محمد عبدی مدیر تیم‌های ملی، مهلا محمدزاده نایب‌رئیس بانوان، محمدی میرزایی نماینده اسلحه فلوره، علی یعقوبیان و فرهاد رضایی نمایندگان اسلحه اپه و مسعود فتوحی نماینده اسلحه سابر حضور داشتند.

در پایان جلسه، مصوبات به‌صورت رسمی صورت‌جلسه و جهت اجرا به مربیان تیم‌های ملی ابلاغ شد. همچنین برنامه‌ریزی ویژه‌ای با هدف ارتقای عملکرد و کسب موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا و رقابت‌های جام‌های جهانی پیش‌رو مورد تأکید قرار گرفت.

 

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید