باشگاه تراکتور به رأی کمیته انضباطی در خصوص شکست مقابل شمس آذر در جام حذفی اعتراض رسمی‌اش را به دادگاه CAS می‌برد. به گزارش خبرگزاری آنا، در پی رأی صادره کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره دیدار جام حذفی مقابل شمس‌آذر قزوین که بر اساس آن تیم تراکتور بازنده اعلام شده است، باشگاه تراکتور اعتراض رسمی […]

باشگاه تراکتور به رأی کمیته انضباطی در خصوص شکست مقابل شمس آذر در جام حذفی اعتراض رسمی‌اش را به دادگاه CAS می‌برد.

به گزارش خبرگزاری آنا، در پی رأی صادره کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره دیدار جام حذفی مقابل شمس‌آذر قزوین که بر اساس آن تیم تراکتور بازنده اعلام شده است، باشگاه تراکتور اعتراض رسمی خود را بلافاصله به کمیته استیناف ارائه کرده و در صورت لزوم، موضوع را از طریق دادگاه عالی ورزش (CAS) پیگیری خواهد کرد.

حکم مذکور به باشگاه تراکتور ابلاغ شده و این در حالی است که دفاعیات باشگاه، مکاتبات و مستندات ارائه‌شده از جمله نامه‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده مراجع خارج از  فدراسیون در رأی صادره مورد توجه و لحاظ کافی قرار نگرفته است.

باشگاه تراکتور ضمن اعلام اعتراض رسمی به این تصمیم، لایحه دفاعیه و کلیه مستندات مرتبط را فوراً جهت رسیدگی مجدد و اتخاذ تصمیم مقتضی، به کمیته استیناف ارسال کرده است.

هم‌زمان، با فرض عدم حصول نتیجه عادلانه در فرآیند رسیدگی داخلی فدراسیون، باشگاه در حال تکمیل و آماده‌سازی پرونده و مستندات لازم برای طرح شکایت در دادگاه عالی ورزش (CAS) است تا در صورت تأیید رأی در مرحله استیناف، از حقوق قانونی باشگاه و هواداران در مراجع بین‌المللی صیانت کند.

مستندات باشگاه تراکتور به‌صورت کامل، شفاف و مستدل نشان می‌دهد که دیدار مذکور می‌بایست مجدداً برگزار شود؛ چرا که عدم برگزاری مسابقه ناشی از مقتضیات زمانی و شرایط اضطراری و «فورس‌ماژور» بوده است. باشگاه تراکتور با جدیت و تا حصول نتیجه و احقاق حق قانونی، این پرونده را از مسیرهای قانونی داخلی و بین‌المللی پیگیری خواهد کرد.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید