به گزارش ورزش سه، دیلی میل تایید کرده است که لیونل مسی طلای جهان به همراه سایر هم‌تیمی‌هایش در این مراسم ویژه در واشنگتن شرکت خواهد کرد. این دیدار در حالی رقم می‌خورد که حضور مسی در کاخ سفید، ماجراها و حواشی خاص خودش را به همراه داشته است. نکته جالب توجه اینجاست که مسی […]

به گزارش ورزش سه، دیلی میل تایید کرده است که لیونل مسی طلای جهان به همراه سایر هم‌تیمی‌هایش در این مراسم ویژه در واشنگتن شرکت خواهد کرد. این دیدار در حالی رقم می‌خورد که حضور مسی در کاخ سفید، ماجراها و حواشی خاص خودش را به همراه داشته است.

نکته جالب توجه اینجاست که مسی در ژانویه 2025، دعوت جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا را برای دریافت «نشان افتخار آزادی ریاست جمهوری» رد کرده بود. در آن زمان، تیم مدیریتی این فوق‌ستاره با انتشار بیانیه‌ای دیپلماتیک اعلام کرد: «مسی از دریافت این نشان بسیار مفتخر است و آن را یک امتیاز بزرگ می‌داند، اما به دلیل تداخل برنامه‌ها و تعهدات قبلی قادر به حضور در مراسم نیست. او از این حسن نیت قدردانی کرده و امیدوار است در آینده نزدیک فرصت دیدار با بایدن را داشته باشد.»

اینتر میامی پس از فتح اولین جام قهرمانی خود در فصل گذشته لیگ MLS، قرار است امشب در کاخ سفید مورد تقدیر قرار بگیرد. این موفقیت بزرگ تنها 8 سال پس از تاسیس این باشگاه توسط گروه مالکیتی به رهبری دیوید بکام به دست آمده است.

2430926

اینترمیامی در فصل جدید کار خود را با یک شوک و شکست سنگین 3 بر 0 مقابل لس‌آنجلس اف‌سی آغاز کرد، اما خیلی زود به بازی‌ها برگشت و موفق شد در دیداری جذاب با نتیجه 4 بر 2 از سد اورلاندو سیتی عبور کند.

سفر مسی به واشنگتن تنها چند ماه پس از آن صورت می‌گیرد که رقیب دیرینه و همیشگی‌اش، کریستیانو رونالدو هم مسیر مشابهی را طی کرده بود. رونالدو که در حال حاضر برای باشگاه النصر عربستان بازی می‌کند، در ماه نوامبر به همراه نامزدش جورجینا در یک ضیافت شام مجلل و رسمی که به افتخار ولیعهد عربستان سعودی ترتیب داده شده بود در کاخ سفید حضور یافت. اما تعامل کریستیانو رونالدو با ترامپ، موجی از واکنش‌های منفی را در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشت و حتی برخی از هواداران قدیمی‌اش نیز به انتقاد از او پرداختند و گفتند باورشان نمی‌شود عشق‌شان رونالدو با چنین چهره منفوری دیده شده است.

دیدار برنامه‌ریزی‌شده ترامپ با مسی و هم‌تیمی‌هایش در حالی انجام می‌شود که آمریکا در آستانه میزبانی از بزرگ‌ترین فستیوال فوتبالی جهان است. جام جهانی تابستان امسال با میزبانی مشترک ایالات متحده، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد. 11 شهر مختلف در آمریکا میزبان 78 مسابقه از این تورنمنت خواهند بود.

در شرایطی که کمتر از 100 روز به آغاز این رقابت‌های هیجان‌انگیز باقی مانده، جام جهانی با حواشی و جنجال‌های متعددی از جمله قیمت سرسام‌آور بلیت‌ها، نگرانی‌های مربوط به صدور ویزا و البته ماهیت رابطه بین دونالد ترامپ و جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، دست و پنجه نرم می‌کند. 

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید