به گزارش زیرنویس، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، در گفت‌وگو با الجزیره درباره آغاز فوتبالش، حضور در جام جهانی و تصویری که از ایران در ذهن بسیاری از مردم اروپا وجود دارد، اظهار کرد: «به کشورهای مختلف سفر کرده‌ام و با افراد زیادی در اروپا صحبت کرده‌ام. به‌خاطر رسانه‌ها، بسیاری شناخت درستی از […]

به گزارش زیرنویس، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، در گفت‌وگو با الجزیره درباره آغاز فوتبالش، حضور در جام جهانی و تصویری که از ایران در ذهن بسیاری از مردم اروپا وجود دارد، اظهار کرد: «به کشورهای مختلف سفر کرده‌ام و با افراد زیادی در اروپا صحبت کرده‌ام. به‌خاطر رسانه‌ها، بسیاری شناخت درستی از ایران ندارند. ایران کشوری پهناور با فرهنگ‌ها و طبیعت متنوع است.»

طارمی با اشاره به دوران کودکی خود گفت: «در شهری کوچک و گرم، با مردمانی ساده و مهربان بزرگ شدم. از پنج، شش سالگی فقط فوتبال را می‌شناختم؛ چون پدرم فوتبالیست بود و برادرم هم فوتبال بازی می‌کرد.»

مهاجم تیم ملی، هوش و قدرت تحلیل را مهم‌ترین ویژگی خود در فوتبال دانست و افزود: «همیشه فوتبال زیادی تماشا می‌کردم و سعی می‌کنم در طول ۹۰ دقیقه بازی، شرایط را به‌خوبی تحلیل کنم.»

او همچنین درباره انتقادها از عملکردش گفت: «انتقاد و سختی بخشی از فوتبال است. همه انتقادها را مثل آجر می‌بینم؛ آن‌ها را برمی‌دارم و روی هم می‌چینم تا خانه‌ای برای پیشرفت خودم بسازم.»

طارمی در پایان با اشاره به موفقیت‌های تیم ملی تأکید کرد: «افتخار می‌کنم که سهم کوچکی در هفت صعود ایران به جام جهانی داشته‌ام. فوتبال می‌تواند مردم را متحد کند و مردم ایران همیشه در هر جای دنیا کنار هم بوده‌اند و خواهند بود.»

منبع: شـهر آرا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید