به گزارش ورزش سه، در حالی که تنها چند روز از جنجال بزرگ بنر معروف تیم ملی آرژانتین پس از پیروزی مقابل انگلیس در نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ می‌گذرد، گزارش‌ها حاکی از آن است که بازیکنان آلبی‌سلسته در صورت قهرمانی مقابل اسپانیا، بار دیگر می‌توانند همان بنر را در جشن قهرمانی به نمایش بگذارند. بعد […]

به گزارش ورزش سه، در حالی که تنها چند روز از جنجال بزرگ بنر معروف تیم ملی آرژانتین پس از پیروزی مقابل انگلیس در نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ می‌گذرد، گزارش‌ها حاکی از آن است که بازیکنان آلبی‌سلسته در صورت قهرمانی مقابل اسپانیا، بار دیگر می‌توانند همان بنر را در جشن قهرمانی به نمایش بگذارند.

بعد از برتری آرژانتین مقابل انگلیس، بازیکنان این تیم در جشن صعود به فینال، بنری با شعار “جزایر مالویناس آرژانتینی هستند” به نمایش گذاشتند؛ شعاری که به مناقشه تاریخی آرژانتین و بریتانیا بر سر جزایر مالویناس (فالکلند) اشاره دارد و به سرعت وایرال شد و واکنش‌های گسترده‌ای برانگیخت.

فیفا ساعاتی بعد اعلام کرد کمیته انضباطی پرونده این اتفاق را بررسی خواهد کرد، زیرا نمایش پیام‌های سیاسی بر اساس قوانین این سازمان ممنوع است. با این حال، اعلام شد که رسیدگی به این پرونده به پس از پایان رقابت‌های جام جهانی موکول خواهد شد.

هومکس
2494443

امروز شبکه اسکای اسپورتس مدعی شده شرایط تغییر کرده است. بر اساس این گزارش، کاخ سفید با نمایش دوباره این بنر در صورت قهرمانی آرژانتین مقابل اسپانیا مخالفتی نخواهد داشت و بازیکنان این تیم می‌توانند بار دیگر آن را در جشن احتمالی قهرمانی به دست بگیرند.

این خبر در حالی منتشر شده که هنوز فیفا هیچ رأی یا تصمیم انضباطی رسمی درباره این پرونده اعلام نکرده و وضعیت نهایی آن همچنان نامشخص است.

اگر آرژانتین بتواند یکشنبه شب اسپانیا را شکست دهد و قهرمان جهان شود، احتمال دارد یکی از جنجالی‌ترین تصاویر جام جهانی ۲۰۲۶ بار دیگر تکرار شود؛ به نمایش گذاشتن بنر “مالویناس متعلق به آرژانتین است”. هیچکس به اندازه انگلیسی‌ها از تماشای این بنر حرص نخواهد خورد.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید