سرمربی کنونی تیم ملی، ۱۶ سال قبل یکی از منتقدان سیاست‌های اتخاذشده توسط افشین قطبی، سکاندار آن زمان تیم ملی ایران محسوب می‌شد. امیر قلعه‌نویی ۳۱ تیر ۱۳۸۹ هنگامی که هدایت سپاهان را بر عهده داشت، مصاحبه‌ای پیرامون تیم ملی انجام داده و مقایسه‌ای در ارتباط با شکل رفتار صورت‌گرفته میان او و افشین قطبی […]

سرمربی کنونی تیم ملی، ۱۶ سال قبل یکی از منتقدان سیاست‌های اتخاذشده توسط افشین قطبی، سکاندار آن زمان تیم ملی ایران محسوب می‌شد.

امیر قلعه‌نویی ۳۱ تیر ۱۳۸۹ هنگامی که هدایت سپاهان را بر عهده داشت، مصاحبه‌ای پیرامون تیم ملی انجام داده و مقایسه‌ای در ارتباط با شکل رفتار صورت‌گرفته میان او و افشین قطبی کرد که سر و صدا به راه انداخت:

  • در هیچ کجای دنیا نمی‌بینید که تیم ملی فوتبال یک کشور ماه اول تابستان به اردوی تدارکاتی برود چون بهتر است بازیکنان در تمرینات باشگاهی خود باشند و با بدنسازی و رسیدن به آمادگی مطلوب فنی، آماده حضور در فصل جدید شوند اما تیم ملی ایران دقیقا در چنین موقعیتی بهترین بازیکنان باشگاه‌ها را از آن‌ها گرفت و به اردو برد. به نظرم این اردو غیرکارشناسی بود.
  • اگر من در دوره سرمربیگری خودم در تیم ملی چنین کاری را انجام می‌دادم و جایم با آقای افشین قطبی عوض شده بود، اعدامم می‌کردند!
  • هنوز یادم نرفته که تابستان سال ۱۳۸۶ تیم ملی ایران را در رنکینگ اول آسیا تحویل دادم ولی ۳۳۰ مقاله علیه امیر قلعه‌نویی نوشتند! (البته در آن مقطع تیم ملی فوتبال ایران با هدایت امیر قلعه‌نویی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۰۷ حذف شد و حتی به نیمه نهایی هم نرسید)
  • اردوی تیم ملی در بدترین زمان ممکن برگزار شد و ما هم اعتراض کردیم.

بیشتر بخوانید: علی پروین: صد بار گفتم بازهم می‌گویم قلعه‌نویی حرف ندارد/ امیر همه تیم‌هایش را قهرمان کرده اما هیچ‌وقت قدر او را ندانستیم

زیرنویس‌گردی| قلعه‌نویی: تیم ملی را رتبه اول آسیا تحویل دادم اما ۳۳۰ مقاله علیه من نوشتند/ جای افشین قطبی بودم، اعدامم می‌کردند

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید