باشگاه استقلال پس از پیوستن بهرام گودرزی و تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با انتشار کلیپی به هوادارانش پیغام داد که چشم برندارند که معنایش جذب بازیکن جدید بود. در همین راستا، باشگاه آلومینیوم اراک در بیانیهای از صدور رضایتنامه برای گودرزی و محمد خلیفه برای پیوستن به استقلال خبر داد و همگان تصور کردند که […]

باشگاه استقلال پس از پیوستن بهرام گودرزی و تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با انتشار کلیپی به هوادارانش پیغام داد که چشم برندارند که معنایش جذب بازیکن جدید بود.
در همین راستا، باشگاه آلومینیوم اراک در بیانیهای از صدور رضایتنامه برای گودرزی و محمد خلیفه برای پیوستن به استقلال خبر داد و همگان تصور کردند که باشگاه استقلال به زودی از خلیفه رونمایی خواهد کرد، اما این اتفاق نیفتاد.
همان شب، خلیفه به باشگاه استقلال رفت و شبانه زمانی که قصد خروج از ساختمان را داشت خودش را از دید خبرنگاران پنهان کرد!
خلیفه بر سر مبلغ قراردادش با استقلال به اختلاف خورده و همین مسئله باعث شده امضای قرارداد به تعویق بیفتد. باشگاه آلومینیوم اعلام کرده بود برای رضایتنامه خلیفه و گودرزی مبلغ ۱۰۵ میلیارد تومان از استقلال دریافت کرده است و ۱۰ درصد آن به کارگزار تعلیق میگیرد.
قرار بود خلیفه با ملبغ ۳۶ میلیارد تومان با استقلال قرارداد امضا کند اما این مبلغ افزایش یافته است. این اختلاف قیمت که چشمگیر هم هست، با موافقت استقلال روبرو نشده است! مسئولان استقلال در تلاش هستند هر چه زودتر و طی امروز و فردا قرارداد این دروازهبان را نهایی کنند.
گفتنی است که خلیفه با توجه به بسته بودن پنجره نقلوانتقالات استقلال نمیتواند تا نیم فصل برای این تیم درون دروازه قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: خبر خوش برای استقلال؛ شکایت مهاجم سوئدی مختومه اعلام شد
این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.



































