به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از گاردین، معلمان از این برنامه انتقاد کرده‌اند و آن را «نامناسب» می‌دانند و ادعا می‌کنند که با معرفی ربات‌های انسان‌نما، این حرفه را غیرانسانی می‌کند. برخی از ساکنان محلی بومی آمریکا هم از این برنامه آزمایشی انتقاد کرده‌ و اجرای آن را «ناشنوا از نظر فرهنگی» خوانده‌اند. این […]

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از گاردین، معلمان از این برنامه انتقاد کرده‌اند و آن را «نامناسب» می‌دانند و ادعا می‌کنند که با معرفی ربات‌های انسان‌نما، این حرفه را غیرانسانی می‌کند. برخی از ساکنان محلی بومی آمریکا هم از این برنامه آزمایشی انتقاد کرده‌ و اجرای آن را «ناشنوا از نظر فرهنگی» خوانده‌اند.

این ربات که سالی نام دارد، توسط ناحیه آموزشی شهرستان کاتاراگوس – که شامل دبیرستان سالامانکا نیز می‌شود – به قیمت ۵۷,۵۹۰ دلار خریداری شد. طبق ارائه‌ای در مورد این برنامه، سالی یک سیستم حلقه بسته خواهد بود، اما به صورت مجازی برای دانش‌آموزانی که دسترسی دارند، ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته در دسترس است و گزینه‌های یادگیری شخصی‌سازی‌شده را ارائه می‌دهد.

لیسی فیلبلاد، رئیس انجمن معلمان سالامانکا و معلم دبیرستان، گفت: «اتحادیه معلمان سالامانکا به طور کلی نگران پیشینه شرکت Realbotix است. ما بسیار نگران امنیت نرم‌افزاری هستیم که آنها پیاده‌سازی می‌کنند، و اینکه آیا داده‌ها ذخیره می‌شوند یا خیر، چگونه جمع‌آوری می‌شوند، و قابلیت‌های ضبط چیست.»

ملیندا پیرسون، رئیس اتحادیه معلمان متحد ایالت نیویورک، اتحادیه مادر انجمن معلمان سالامانکا، که نماینده معلمان دبیرستان است، به گاردین گفت که معلمان سراسر ایالت نگران برنامه ربات هستند. پیرسون گفت: «اعضای ما در سالامانکا و مربیان در سراسر ایالت زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند که این واقعاً نامناسب است. من می‌گویم واکنش اولیه ما این است که این نوعی چندش‌آور است.»

سیرا می آبرامز، معلم جایگزین دبیرستان سالامانکا و ساکن محلی، گفت: «از بین تمام مدارس ایالت نیویورک، چه برسد به ایالات متحده، آنها دوباره تصمیم گرفتند روی کودکان بومی آمریکا آزمایش کنند. فرهنگ ما به دلیل تأثیر مدارس شبانه‌روزی بومیان آمریکا و آنچه که آنها با بزرگان ما انجام دادند، برای زنده ماندن تلاش می‌کند. ما در تنها منطقه حفاظت‌شده واقع در یک شهر زندگی می‌کنیم، بنابراین کاملاً دیوانه‌وار است که ما کسانی هستیم که آن را “آزمایش می‌کنیم”.

جی پی اوهر، معاون کمیسر امور عمومی وزارت آموزش ایالت نیویورک، گفت که این آژانس در مورد خرید یک ربات با منطقه آموزشی در تماس بوده و «نگرانی‌های جدی خود را در مورد حریم خصوصی دانش‌آموزان، حفاظت‌های مناسب و خطر استفاده از ربات برای انجام وظایفی که باید همچنان مسئولیت متخصصان آموزش‌دیده و واجد شرایط باشد، مطرح کرده است. فناوری می‌تواند و باید از مربیان و دانش‌آموزان حمایت کند، اما نباید جایگزین قضاوت یا پاسخگویی انسانی شود که برای یک محیط یادگیری امن و مؤثر ضروری است.»

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید