آمریکاییها با ۲ امتیازی که بعد از دو سال به جردن باروز تعلق گرفت، یک رده در ردهبندی تیمی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی بالا آمدند. به گزارش خبرگزاری آنا، پس از مثبت شدن تست دوپینگ کشتیگیر گرجستانی در رقابتهای جهانی ۲۰۲۴ آلبانی، رنگ مدال محمد نخودی از برنز به نقره کرد و با اصلاح نتایج […]
آمریکاییها با ۲ امتیازی که بعد از دو سال به جردن باروز تعلق گرفت، یک رده در ردهبندی تیمی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی بالا آمدند.
به گزارش خبرگزاری آنا، پس از مثبت شدن تست دوپینگ کشتیگیر گرجستانی در رقابتهای جهانی ۲۰۲۴ آلبانی، رنگ مدال محمد نخودی از برنز به نقره کرد و با اصلاح نتایج تیمی و تأیید اتحادیه جهانی کشتی، عنوان نایبقهرمانی جهان به صورت رسمی به تیم ملی کشتی آزاد ایران تعلق گرفت.
جردن باروز که در آلبانی مغلوب محمد نخودی شده بود، هم البته از مواهب مثبت شدن دوپینگ کشتیگیر گرجستانی وزن ۷۹ کیلوگرم بیبهره نماند. او دو امتیاز بیشتر گرفت تا با همین امتیاز، جایگاه چهارمی تیم آمریکا در جدول ردهبندی به سومی ارتقا پیدا کند.
فدراسیون کشتی آمریکا در این خصوص خبر داد: «تیم ملی کشتی آزاد آمریکا به دنبال حکم ضد دوپینگ اتحادیه جهانی کشتی، در مسابقات قهرمانی بزرگسالان ۲۰۲۴ جهان به جایگاه سوم ارتقا پیدا کرد.
نتیجه بهروزرسانی شده جردن باروز در وزن ۷۹ کیلوگرم، دو امتیاز تیمی مورد نیاز را برای انتقال تیم آمریکا از جایگاه چهارم به سوم اضافه کرد، درحالیکه در این رقابتها ویتو آروجائو و دیوید تیلور هم موفق به کسب مدال برنز شده بودند.»
مسابقات جهانی کشتی آزاد ۲۰۲۴ آلبانی در ۴ وزن غیرالمپیکی ۶۱، ۷۰، ۷۹ و ۹۲ کیلوگرم در تیرانا برگزار شد و تیم ملی آزاد ایران با رضا مومنی در ۶۱ کیلو، سینا خلیلی در ۷۰ کیلو، محمد نخودی در ۷۹ کیلو و کامران قاسمپور در ۹۲ کیلوگرم در این رقابتها شرکت کرد که مومنی و خلیلی هفتم شدند، قاسمپور با شکست مقابل عبدالرشید سعداللهیف و دیوید تیلور، پنجم شد و فقط محمد نخودی بود که در آلبانی برنز گرفت که برنزش حالا به مدال نقره تبدیل شده است.
ژاپن با ۵۵ امتیاز اول، ایران با ۴۶ امتیاز دوم و آمریکا با ۳۴ امتیاز سوم شدند.
این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.



































